L'enamorador de persones.

Un relat de: Aigua Freda
Tu, vigila, flash! Caus als meus peus.

La camarera salta la barra de la discotec com una atleta olímpica i em menja la boca amb arrogància dient-me "hem distreus", a partir d'aquí li etzibo una mirada canalla que la elevo dels seus peus i ja vol dos fills meus, l'atracció és formidable, un bàsquet de tres que resol el match.

Una jugadora del barça femení avui em dedica un gol perquè un dia tonto em va creuar la mirada en una retenció a la zona metropolitana i la tia casi es torna boixa, no s'amaga. Un toc amb efecte sensual express a la creueta, pensa amb mi cada quart d'hora, més calenta que una tarjeta roja, un nou sentiment li neix.

L'home del temps s'ha fet gay per collons, m'envia cada dia un sol radiant amb aquella mirada intensa d'emoticono a la pantalla, me'l conec. Vaig fer una reclamació indignat, al escoltar que plouria el cap de setmana, decidiría ajornar la boletada i tot perquè finalment el senyoret es va animar massa al dir que plouria la de Noè, ningún feble plujim. Una conversa de tu a tu per aquesta causa decebedora, amb la meva retòrica li va caure un bon llampec al front, la veu d'atracció sexual longitudinal ara està enregistrada permanentment al seu cap i em conserva entre somnis.

Un veí del poble s'equivoca de contacte fent-me una videollamada i de un pantallazo ja la te a dintre.

El mosso d'esquadra, em deixa tirar al control perquè és ell a qui la química el traiciona de sobte, amb un simple "molt bones senyor agent", es queda travessat.

Una despedida de solteres borratxes perdudes em demanen una foto, i em diuen que el meu posat els hi diu molt, totes acaben coincidint en què sóc l'home que porten esperant tota la vida i m'ho faran saber. Les garses portaven una empatia a sobre que ti cagues quan de sobte les tinc totes enfrontades. Es forma una trifulca que la que es tenía que casar anula la boda i explica que per motius transcendentals no hi ha cap més forma de seguir endavant amb el jaleo, vist així em considero un gran oponent.

En una biblioteca, fent una copeta, d'excursió... a la lluna!. Una miradeta propensa com les curves d'aquella cintura, pots arribar ser tot meu o meva a la que et despistes. Osti! Un mirall, hi caic de quatre potes. Seré guapo cultivat de collons a totes direccions, les coordenades sempre son les exactes per seduir amb devoció. AMOR A QUEMARROPA.

AIGUA FREDA.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Aigua Freda

1 Relats

0 Comentaris

153 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor