L'assessinat de la directora

Un relat de: Espartaco
El meu relat va sobre un assesinat que es va cometre ara farà uns 4 o 5 anys.
Jo estava donant una volta pel meu poble, quan de sobte una anciana amb bastó i el carro de la compra va travessar un pas de zebre lentament i un cotxe que anava molt ràpid la va atropellar. L'àvia va sortir volant i el cotxe es va donar a la fuga. Per sort vaig tenir temps d'apuntarme la matricula en un paper. L'àvia havia mort inmediatament a l'àcte i l'ambulància no hi va poder fer res. Vaig creure que avans de denunciar-lo havia de parlar amb ell.

Vaig localitzar-lo i el vaig anar a visitar. Vaig estar parlant i explicant-li el que havia vist i em negava tot el que li deia, però va arribar un punt on li vaig dir que o em deia la vritat o el denunciaria i explicaria tot el que sabia. Quan vaig acabar aquesta frase va adonar-se que no ho deia en broma i va reaccionar.

Em va explicar que aquella dona, anys enrrere, molts anys enrrere havia sigut la seva professora de matemàtiques i directora del seu institut. Aquella dona mai s'havia portat bé amb ell i per cualsevol cosa, cualsevol, trucava als seus pares per informar-los. El noi a casa seu ho passava molt malament, el maltractaven constantment, i moltes vegades per culpa de la directora. Ell va pasar una infància molt dolenta per això, tenia por de tornar a casa i sempre que podia estava amb els amics, o estudiant a la biblioteca. I per tot això ell creia que s'havia de venjar i matar-la.

La seguent setmana de parlar amb l'assessí, el noi es va entregar a la policia. El van tancar a la presó durant 20 anys. La raó per la que es va entregar va ser perquè la directora ja havia pagat pel mal que havia fet, però ell també havia de pagar per haver-la matat.

El noi va quedar lliure i un any mes tard va ser atropellat pel fill de la directora, pero en aquell mateix accident, també va morir tota una familia que anava dins un altre cotxe. Aquest va fugir del país i va estar quasi 1 any en busca i captura. Quan el van enxapar, el van tancar a la presó en cadena perpetua. Mai mes va sortir d'alla dins.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Espartaco

1 Relats

0 Comentaris

366 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor