Lament

Un relat de: Palpatine
Digueu-me abans que em reculli el barquer per portar-me a l’infern, de què m’hauria servit ser més bo? Els grans problemes del món, de la contaminació a les guerres, passant per l’abús de menors, el canvi climàtic i la corrupció, no tindrien solució, encara que jo visqués un milió d’anys com un sant baró. Digueu-me de què serviria que abracés la causa dels indignats o la teologia de l’alliberament i demanés perdó a tot bitxo vivent?! Hi ha maldat a fora de les portes del Vaticà; així doncs si haig de ser honest i franc, he de reconèixer que jo sol no puc pas salvar aquest món que s’ensorra en la desesperació.

Comentaris

  • Tens raó...[Ofensiu]
    AVERROIS | 31-08-2011 | Valoració: 10

    ...tu sol no pots, però es podria fer si tots unissim les nostres forces i plantessim cara. No hi ha força més gran que el poble. Quan a la gent li és igual morir, llavors el potencial és infinit. L'única cosa que ens fa ser uns bens és la por, si no en tinguessim "otro gallo cantaria"
    Una abraçada i un dia a la setmana. Sigues bo home!

l´Autor

Foto de perfil de Palpatine

Palpatine

5 Relats

21 Comentaris

5296 Lectures

Valoració de l'autor: 9.88

Biografia:
Vaig començar la meva carrera política com a membre de les juventuts hitlerianes. Després d'uns moviments polítics, vaig ascendir al lloc de Canceller Suprem de la República. Després de les guerres Clons, vaig posar ordre gràcies a uns "poders especials" que davant els ulls d'alguns malpensats serien catalogats com a poders de "Dictador". Finalment, ara he revelat la meva veritable identitat: Sóc un Papa de Roma.

"una nació, un poble, un reich!"