La venjança.

Un relat de: Saulitooo
En el calorós desert de Texas, al sud dels Estats Units, vivia John Marston, un vaquer molt conegut a la seva ciutat. Quan era petit havia conegut un nen, que es deia Parrillas i tenia la seva mateixa edat i poc a poc es va convertir en el seu millor amic; però amb el pas del temps els dos van haver de separar-se. Parrillas va haver de marxar a Fort Mercer, un poble molt distant. Després de 20 anys, John decideix anar a la ciutat del seu amic a visitar-lo, però ell no tenia idea que Parillas no el volia veure, perquè pensava que John Marston l’havia traït molts anys abans.
Quan John ja és a Fort Mercer i arriba a la casa envoltada de muralles del seu amic, veu que aquest estava a dalt de tot acompanyat pels seus ajudants. Parrillas, quan veu que el suposat traïdor s’està apropant, dóna l’ordre als seus homes per agafar John i torturar-lo fins la mort. I així ho van fer, no van parar fins al moment en què pensaven que Marston ja estava mort i per comprovar el tiren per un precipici. Però ells no podien imaginar que John Marston, el vaquer de Texas, havia suportat tota la tortura i encara estava viu. A baix del precipici hi havia una dona, que ho havia vist tot i decideix ajudar el pobre home. Aquesta dona es deia Cesi i va ajudar John, fins que ell es recuperés del tot. Quan ell ja podia caminar, Cesi el va portar al poble on vivia i li va ensenyar tot. Poc a poc John va conèixer tot la regió i es va fer molt amic de dos nois que eren molt bons pistolers.
Un dia John va explicar tota la seva història als seus amics i els dos van decidir ajudar-lo a venjar-se de Parrillas i dels seus ajudants. Van començar a entrenar i els dos nois van ensenyar a John com ser un bon pistoler i tenir condicions d’anar contra aquells homes. Després de dos mesos John ja era considerat un heroi al poble pels seus actes de justícia; en aquest moment Marston i els dos companys van decidir que era hora d’anar a buscar Parrillas. Arribant a Fort Mercer veuen que Parrillas no hi és i només hi ha els seus ajudants, per això els tres decideixen matar-los a tots i ho fan, no se n’escapa cap. Però encara no havien arribat al seu objectiu que era agafar Parrillas i per això l’esperen dins de la casa seva. Quan Parrillas arriba i veu que tots els seus homes són morts, s’espanta i sense saber què passa agafa el seu millor armament, que no li serveix de res quan John Marston i els seus dos companys l’agafen i l’acaben matant. John Marston estava satisfet d’haver fet el que volia i a partir d’aquell moment va començar una vida nova al costat dels seus dos nous amics.

Comentaris

  • És una...[Ofensiu]
    AVERROIS | 20-03-2011 | Valoració: 10

    ...bona història de vaquers. Un pel telegràfica, però ben construida.

    Benvingut a relats.

    Una abraçada.

l´Autor

Saulitooo

1 Relats

1 Comentaris

336 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor