La portera de l'Olimp

Un relat de: lamevaversió
Jove, ja fa milers d'anys que ostento aquest càrrec, i n'he vist de tots colors.
Al principi tot anava com la seda. Zeus, Posidó i Hades anaven a la Terra a fer les seves guerres i els humans ens omplien de presents per evitar la seva ira i aconseguir els seus favors.
Amb l'arribada dels romans, un lleuger re-styling i un canvi de nom. Desafortunat, si li he de ser sincera. Àrtemis sí que va guanyar amb el canvi, va passar a dir-se Diana, i sent la deessa de la caça... ni fet expressament.
Ara, que amb l'aparició del cristianisme la cosa va anar a pitjor. L'únic que estava alegre era Dionís, per allò de convertir l'aigua en vi. Què dir-li d'Afrodita!? Dona, infidel, gaudia del sexe,... cremada diverses vegades per bruixa!!! Fins i tot Hades patia estrès laboral amb tanta cremació. 
Ai... el renaixement, quina època tan bonica!!! Quines pintures!!! Quines escultures!!! Els deus estaven ben emprenyats, les proporcions eren incorrectes, sobretot la del penis. Fill, i això li puc ben corroborar, que han passat tots per aquí, ben conills!!! Ares vivia irat. Cal dir que era dels pocs que l'escultura era ben real. I va començar una època en què gaudia provocant les guerres més horroroses mai vistes. Pobres humans, no sabien que tot era culpa de la mida!!!
I ara, ja els veu, anestesiats que els tinc. Entre la Play, el TikTok i el satisfyer, no surten de l'Olimp.
Per cert, qui m'ha dit qui era i que volia?
- Soc el nou repartidor d'Amazon. Una firmeta, si us plau!!

Comentaris

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIV Concurs ARC de microrelats

l´Autor

lamevaversió

3 Relats

6 Comentaris

427 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor