La ploma pot ferir tant com l'espasa

Un relat de: Windstalker

La violència creixia a Vice City, en realitat mai havia deixat de créixer, per això les amigues de l'Anna no sortien mes enllà de l'hora en què es pon el sol, però L'Anna era diferent.
Un dia L'Anna va escoltar dir a un historiador, a un savi, que la ploma podia ferir tant com l'espasa, aquella era la raó per la que la noia escrivia a ploma, i amb la seva ploma se sentia segura caminant lliure pels carrers foscos, somrient-li a la mort.
L'Anna portava la seva ploma allà on fos, i asseguda en la malaltissa herba del parc o en els bancs prop del centre comercial, escrivia a la llum d'incerta farola vella, alguns versos, amb l'esperança de que la barreja de bellesa, filosofia i paraules, servissin per fer-li veure a la humanitat un món nou, el món dels seus somnis, però l'Anna vivia a Vice City i a Vice City, tot i que la major part de la ciutadania sap llegir, ningú no ho fa per gust. En conseqüència l'esforç queia cada dia en un sac trencat, amb una mica de las seves esperances.

Ja havia passat mitja dècada des que l'Anna iniciés la seva creuada per caviar Vice City i tot i que encara portava la ploma amb si mateixa, avui anava a renunciar a tot. Aquell savi no era un savi de veritat, només un mentider -es portava repetint tota la nit- fins que va aparèixer l'home de la navalla i li va dir que es treiés la roba, que si no es resistia li faria menys mal.
Potser l'Ana caigué finalment en la trampa de Vice City, o potser mai va aconseguir escapar d'ella. El cas es que la noia va agafar la ploma amb força i en un rampell punxar amb ímpetu el coll del seu agressor, perforant-li l'arteria caròtida i provocant-li la mort.
La ploma pot ferir tant com l'espasa - es va dir per enèsima vegada - i esquitxada per la sang del difunt - trobà d'improvís un nou sentit per la màxima que portava seguint, en va, durant els cinc últims anys.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Windstalker

2 Relats

5 Comentaris

1658 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00