La nostra vida

Un relat de: Lacunyada

Ens convencem a nosaltres mateixos que la vida serà millor després. Després d'acabar la carrera, després d'aconseguir un treball, després de casar-nos, després de tenir un fill i llavors després de tenir l'altre. Després ens sentim frustrats perquè els nostres fills no són prou grans i vam pensar que serem més feliços quan creixin i deixin de ser nens, després ens desesperem perquè són adolescents, difícils de tractar.
Pensem... serem més feliços quan surtin d'aquesta etapa.
Després vam decidir que la nostra vida serà més completa quan el nostre espòs o esposa li vagi millor, quan tinguem un millor cotxe, quan ens puguem anar de vacances quan aconseguim l'ascens, quan ens retirem.
La veritat és que: NO HI HA MILLOR MOMENT PER A SER FELIÇOS QUE ARA MATEIX.
Si un és ara, quan? La vida sempre estarà plena de després, de reptes. És millor admetre'l i decidir ser decidir ser feliços ara de totes maneres. No hi ha un després ni un camí per a la felicitat, la felicitat és el camí i és ARA.
Atresora cada moment que vius. I atresora'l més, perquè ho vas compartir amb algú especial; tan especial que ho duus en el teu cor i recorda que: EL TEMPS NO ESPERA PER NINGÚ.
Així que deixa d'esperar fins que acabis la universitat, fins que perdis aquells deu quilos, fins que t'enamoris, fins al divendres a la nit, o al diumenge al matí, fins a la primavera, estiu, tardor o hivern, o fins a que et moris per a decidir que no hi ha millor moment que justament aquest per a ser feliç!!
La felicitat és un trajecte no una destinació.
Treballa com si no necessitessis diners, estima com si mai t'haguessin ferit, i balla com si ningú t'estigués veient.
Viu la vida i sigues feliç.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Lacunyada

1 Relats

0 Comentaris

577 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor