La nEnA qU sOmIaVa dESpERtA

Un relat de: jjjjjj

Era un dia que feia molt de vent, feia tramuntana, i jo em vaig adonar que alguna cosa extranya tenia que passar aquella mateixa nit, quan a l'escola vam sortir al pati i els hi vaig cumentar a les meves amigues, però elles no sabien que dir-me, al arribar a casa de seguida vaig dinar perquè tenia molta gana , i em vaig posar a repassar l'examen que tenia a primera hora de la tarda.
A primera hora de la tarda em trobava jo i els meus companys de classe fent l'examen, com que m'ho sabia molt bé , perquè aquell temaera molt fàcil, vaig acabar a la primera, vaig agafar un full del carpesà i vaig cumençar a dibuixar com una mena de còmic.Quan es va acabar la classe tenia que anar a una altra aula a fer la proxima classem així que sense adonr-me del que havia fet, em va caure el full del còmic a terra, ningú el va agafar, si no que es va quedar tota la tarda i la nit a l'escola.
Bueno, dons bé , quan es van acabar les classes me'n vaig anar cap a casa meva acompanyada per dues amigues meves que viuen a dos carrera m´s amunt que el meu i quan vam arribar el davant de casa meva , ens vam despedir.
Vaig arribar a casa, vaig berenar juntamnet amb la meva germana gran, me'n vaig anar a l'habitació i vaig cumençar a redactar una història que tenia que portar presentada per l'endemà.
Em vaig posar a esciure com una boja , inventant-me mil i una que podia posar a la meva redacció....
va passar la tarda en un tres i no res, volant,etc...
vaig anara sopar i desprès vaig mirar mitja hora la tele i me'n vaig anar a dormir a les deu.
Però abans que em rentés les dent vaig sentir la mare que...
-Xèniaaaaa, Xèniaaaa, vols venir a esmorzar d'una vegada , que faràs tard a l'escola!!!
que havia pasat¿?¿? on estava en aquell moment ¿?¿?
De cop i volta em vaig espantar eren casi les vuit del dematí, faltava poc per començar l'escola, però jo no sabia que m'havia pasat.
Em vaig vestir, vaig anar a esmorzar i mentre la meva germana gran m'acompanyava a l'escola, li vaig explicar tot el que m'havia pasat. li vaig dir que primer semblava que fos de veritat, el dia l'escola , la xerrada amb les amigues a l'hora del patí, els exàmens, etc..
al final gràcies al meu amic vaig arribar a una conclusió genial : ERA UNA NENA QUE SOMIAVA DESPERTA!!
ara ja sabia que m'havia passat, donvs bé aquesta història és la de la meva redacció.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

jjjjjj

2 Relats

2 Comentaris

1665 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00