la força de la fe # 59

Un relat de: quinohiveu

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

a flor de pell (una breu introducció a "lubricidi")


Només faltava que la hi xupés també a aquest paio... Tanco la boca, m'obro de cames... Ben aviat hauré de donar el meu cul... Ves, el cul n'és un bon exemple. Quan no vols, ningú no te la hi pot fotre; i si te la hi foten et fa mal. Però, quan vols fer-ho, entra com la mantega. És quan t'adones que no és que el teu cul sigui molt petit o la teva por molt gran, sinó que és la teva ment la que s'encongeix. Ho entens? I quan t'acceptes tal com ets, amb els teus defectes i les teves virtuts i veus que no ets cap superman, llavors és quan t'obres com una flor...




Ves per on,
ara dec
tenir a les
mans el que
ben segur
estaria
millor al
meu cony.

Comentaris

  • pregunta i respostes[Ofensiu]
    quinohiveu | 28-09-2004

    com has sabut el meu autèntic nom?

    la veritat és que tots som polièdrics.

    la veritat és que en la meva obra es barregen diverses realitats i diversions ficcions per formar una sola realitat o una sola ficció.

  • ¿realitast o ficcións?[Ofensiu]
    peoria | 27-09-2004

    Antoni, despres d'uns primers poemes realment màgics, canvies el registre dels mateixos i ens introdueixes en el món d'un sexe excitant i alhora pertorbador , no sé si els teus poemes són vivències personals però hi ha gaire patiment en algun d'ells.En la fotografia se't veu feliç i relaxat, espero ens puguis transmetre també aquesta felicitat en els teus poemes, enhorabona per la teva excel·lent escriptura que li dóna un valor afegit a la teva extraordinària i alhora inquietat poesia

l´Autor

quinohiveu

96 Relats

61 Comentaris

83137 Lectures

Valoració de l'autor: 7.50

Biografia:
QUI NO HI VEU és un projecte poètic que s'ha desenvolupat en la xarxa per mitjà de l'edició en aquest web, i que es continua desenvolupant en http://www.lamevaweb.info/quinohiveu.

Tots els poemes publicats en aquest web han estat extrets de "teoria del fracàs" i "nu dry" i fragmentàriament de "no et preocupis pas, que em moriré".

Altrament, l'acció segueix la seva via --altres vies-- amb altres reculls, com per exemple amb els ja publicats "per al meu amic", "nu dry (boadas mix)", "lubricidi" (editat a: http://www.valladolidwebmusical.org/escritos/lubricidi) i algun altre que veurà la llum o la fi ben aviat o ben tard.