La duquesa

Un relat de: xaseal
La duquesa es va asseure davant del mirall. Era un dia tranquil. Sabia que no hi hauria ningú a casa. Sempre li havia agradat tenir un dia per ella sola, sense que ningú del servei la molestés. Era el seu moment de calma i tranquilitat. Durant una llarga estona li agradava mirar-se al mirall i s’anava pentinant els cabells. Allò li agradava, li transmetia calma i serenor.
En el tocador de la seva habitació hi tenia els perfums i el raspall. Asseguda davant del mirall contemplava els seus cabells, les seves mans i el seu cos de duquesa. Només vestia la roba interior. Li agradava contemplar el seu cos, allò li transmetia calma i benestar.
S’anava contemplant el seu cos quan de cop i volta va notar com si alguna presència entrés a la seva habitació. Va aixecar la vista cap al mirall, però no hi veia res ni ningú. Però tenia la certesa que algú havia profanat dins de la seva habitació. No era una presència malèvola, tot el contrari...però no sabia què era.
Va seguir amb les seves coses sense fer cas d’aquella presència. Va baixar la mirada cap al tocador i en aquell precís instant va notar com la presència li tapava els ulls amb un tros de seda. La duquesa va quedar parada. No sabia qui era, però de cop i volta va sentir una veu que li era familiar. Li deia que es deixés portar pel moment.
La duquesa va seguir amb el joc. Amb els ulls tapats, va notar com aquella veu li anava dient coses a cau d’orella. Les mans fines anaven recorrent tota la seva espatlla i el coll. Li feia caricies suaus que l’anaven excitant lentament. La mà passava pel cabell, baixava cap al coll, les espatlles i tota l’esquena recorrent la forma del seu cos.
De cop i volta, aquella presència va parar. No va seguir amb aquell lleu tocament de la seva pell. El grau d’excitació li anava en augment. No sabia quin seria el seu proper pas. Estava sola, no s’hi podia resistir i de fet no ho volia fer, volia seguir endavant amb una situació del tot inesperada. Tenia curiositat per saber quin seria el proper pas.
La presència es va moure. Va percebre com feia quelcom davant seu. De cop i volta va notar com una gota freda es passejava pel seu coll i anava baixant esquena avall. La presència va començar a seguir la gota que rondava el seu cos. Notava com anava olorant la seva pell i a l’hora recorria tota l’esquena. El nas era proper a la gota i anava seguint el camí marcat.
La presència va seguir amb el seu joc. La duquesa va notar com una nova gota baixava pel seu coll i anava a parar als seus pits. De nou la presència passava el nas i anava olorant el camí de la gota fins arribar als seus pits. Llavors, el dit va fer el mateix recorregut i es va aturar de nou als pits. La duquesa s’anava excitant cada vegada més.
Va notar com el desconegut, li girava la mà i la deixava sobre el tocador. Girada cap amunt, va notar com una nova gota queia sobre els artells i de nou el nas de la presència anava a olorar aquell nou punt. Recorria suaument aquella zona per seguidament passar-hi els dits suaument. La duquesa es va accelerar una mica més. Li agradava com jugava amb els seus artells.
Una nova gota va anar a parar al seu coll. Seguidament el nas va tornar a recórrer aquella part del seu cos. La presència es va aturar. Ja no va deixar anar cap més gota del perfum de la duquesa. Amb els ulls tapats, no sabia quin seria el seu proper destí, quan de sobte va notar com la presència seguia amb el seu joc i començava a jugar amb el seu cos. La llengua va començar a recórrer totes les parts on hi havia anat una gota.
Va anar baixant per l’esquena lentament amb la llengua. Recorria tot degustant el perfum de la duquesa i la seva pell. Mentrestant, ella s’anava excitant cada vegada més. Aquella gota, havia arribat fins a la cintura. La llengua es va aturar en aquell punt i va tornar a pujar cap al coll.
Va resseguir la forma del seu coll i va anar baixant cap als seus pits tot seguint la segona gota. No deixava ni un sol centímetre de pell. Volia notar el gust i olorar el rastre del seu perfum. La llengua va anar baixant en direcció als pits. Lentament notava la llengua calenta fins que va arribar a la zona desitjada. La duquesa volia notar aquella llengua sobre els pits. La seva sorpresa va ser quan la llengua no va tocar els pits. Senzillament els va vorejar i va acabar allà on la gota s’havia aturat.
Va desfer el camí que havia recorregut i va tornar fins al coll. Sense saber què fer, la duquesa va notar de cop i volta com li mossegava el lòbul de l’orella i seguidament es traslladava als artells per jugar-hi una mica. La llengua anava jugant amb els artells i la boca va anar pujant cap amunt. S’anava dirigint perillosament cap al coll quan de cop i volta va notar com li mossegava lleument amb els llavis. La duquesa es va deixar anar. Però encara portava els ulls tapats.
De nou va notar com agafava el seu perfum. No sabia on aniria la nova gota. Amb els ulls tapats va notar com aquella gota impactava de ple contra el seu pit. Era el que ella desitjava. El nas va començar a passar-lo per entre els pits. Notava el seu alè i va recórrer la forma dels seus pits. De cop i volta, la presència va veure com la duquesa començava a emetre sons de plaer, va decidir atacar amb més força.
No s’ho va pensar ni una vegada i va dirigir la boca cap als seus pits. La duquesa va bramar un nou sospir de plaer. La presència anava jugant amb la punta dels pits. Se’ls anava posant a la boca i anava donant dossis de plaer. Els mossegava amb la punta dels llavis i els olorava. Després va agafar-ne un amb la mà per apretar-lo i el que quedava lliure es deixava portar per la seva boca.
Després de jugar-hi una bona estona i amb la duquesa totalment excitada, era el moment d’anar un pas més endavant. Va agafar de cop i volta i va treure tot el que hi havia sobre el tocador. Va posar la duquesa asseguda de cara a ell però amb els ulls tapats. Li va acabar de treure la roba interior que li quedava. Va notar com s’asseia davant seu. La duquesa estava indefensa amb les cames obertes.
En aquell precís moment, va notar com de nou una gota es deixava anar per sota els pits i anava lliscant cap al seu melic. El nas de la presència va olorar tot aquell petit recorregut. El millor estava per venir. Totalment nua, va notar una nova gota que va caure pel seu ventre i es va dirigir cap al seu sexe. La gota anava lliscant lentament i seguidament el nas anava baixant.
Notava el seu alè com es desplaçava des del melic cap al seu sexe. De cop i volta la gota es va aturar, però el nas enlloc d’aturar-se en aquell punt va seguir baixant. Va olorar tot el seu sexe, la duquesa estava molt més excitada. Li agradava notar com el nas s’anava passejant per entre les seves cames. Va tornar cap amunt i era el torn de fer baixar la llengua.
Va resseguir la forma de sota dels pits i seguidament va anar baixant lentament cap al melic. Gairebé se’l va saltar. La duquesa volia notar la llengua molt més avall. Es feia esperar. Va seguir el seu recorregut fins arribar al seu sexe. De nou, no va fer cas del límit que li havia marcat la gota del perfum i va seguir molt més avall. La duquesa fruïa notant com la llengua jugava amb el seu sexe. Notant l’alè d’aquell desconegut estava totalment excitada. No podia contenir la respiració accelerada. Quan la llengua s’introduia dins seu, el plaer s’anava fent molt més gran.
Lentament anava jugant amb el seu sexe. La duquesa anava articulant paraules. Tancava les cames de plaer. El desconegut només feia que entrar i sortir. La tenia totalment excitada. La duquesa volia molt més. Estava jugant amb ella, entrant i sortint sense deixar un bon ritme. Cada vegada anava a més. El plaer era màxim. Tenia necessitat de sentir quelcom més i així ho anava implorant amb les seves paraules.
La presència va agafar de nou la duquesa. La va girar. La va posar contra el tocador. Amb els ulls tapats es va aferrar a la fusta. Va notar com pel darrera el desconegut començava una sèrie de jocs. De cop i volta va notar com el seu objecte de desig començava a entrar. Notava les fortes embranzides contra ella. La duquesa estava més que excitada. Anava entrant i sortint. S’havia d’agafar fort contra el tocador per no perdre la posició. Notava cada centímetre i a cada nova embranzida, la duquesa anava deixant un gemec cada vegada més perllongat.
La presència es va posar contra el seu cos. Li anava apretant els pits a mesura que anava entrant i sortint. Quan ella arribava al màxim, parava, es quedava allà dins i fins que ella li suplicava que seguís no ho feia, després de fer-la patir. Cada vegada anava més endins i disfrutava més de la sensació de la duquesa. Però de cop i volta es va aturar. La duquesa no sabia com agafar-ho.
La presència va girar la duquesa i la va posar de nou sobre la taula. Va aixecar les cames i de nou va entrar dins seu sense ni pensar-ho ni una sola vegada. Eren entrades fins al fons, la duquesa no podia contenir aquelles embranzides que entraven amb força. El desconegut es movia ràpid, el plaer era màxim. La duquesa seguia fruint d’aquella situació amb els ulls tancats. Els dos cridaven de plaer fins que van arribar al punt i final. Va notar com tot el plaer del perfum li havia entrat dins seu. Exhausta es va quedar arraulida sobre el tocador i la presència va desaparèixer sense ni tenir temps de poder-se treure la seda dels ulls.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer