La Comunitat de Nostre Senyor a la terra dels homes(I)

Un relat de: Castanya Glacejada

Les condicions climàtiques no afavorien el meu estat d'ànim, plovia galledes d'aigua sobre la meva closca calva i el fred burlava la vestimenta hivernal que tan cuidadosament havia seleccionat abans de sortir de casa.
Una infidelitat reiterada amb la meva secretaria abans de que em fèssin fora de la feina per incompetent havia provocat la fugida esperada de la meva dona feia un parell de setmanes, coincidint amb l'acomiadament procedent del meu lloc de treball.
Sol, sense feina, amb pocs i mals amics als que acudir, amb el sobreàtic en remull i mort de fred em dirigia al bar Manolo per acabar amb l' estoc d'ampolles de wisky.
Una meravellosa época de sequera per el meu mini jo ja havia començat, no m'estimava ningú i no tenia a qui estimar.
Ple de joia i alegria vaig girar la cantonada i després d'entrebancar-me amb el bastó d'un cec que no havia vist, d'aterrar damunt d'una vella peluda que circulava just darrere i de perdre el món de vista per uns moments sedat per la farum a perfum barat que emanava d'aquella reliquia vaig divisar uns quants metres més enllà un local que fins ara no havia conseguit captar la meva atenció, em vaig aturar just al davant, un cartell discret anunciava el seguent missatge BIENVENIDO A LA COMUNIDAD DE NUESTRO SEÑOR EN LA TIERRA DE LOS HOMBRES.
Vaig destinar un parell de segons del meu temps a cagar-me en el títol i a fer suposicions sobre el tipus d'activitat i personatges que podien vagar per aquell indret deixat de la mà de Dèu, si si, encertadíssima l'expressió vaig pensar i se'm va escapar un somriure maliciós..
Mentres reia sol davant la porta un grup d'equatorians em va embestir (encara espero una disculpa, molt acollidors ells) i endut per la ira vaig cridar a les seves espatlles fornides
- ¿¿Qué pasa que la luz divina os ha dejado ciegos!!!!!!o qué??
Un individu un xic més descolorit que aixecava més de tres pams de terra va escoltar-me bramar i va sortir de l'indret diví amb un grapat de paparassa propagandística!!!
- Bon dia!!! Benvingut a la comunitat de Nostre Senyor a la Terra dels homes, tingui l'amabilitat d'agafar un exemplar del nostre Butlletí informatiu!!!- va xiuxiuejar-me-
Els dimarts i els dijous de vuit a nou fem un xerrada per els nouvinguts, si té un moment llegeixi el que li he donat i si li interessa vingui demà sobre les vuit del vespre.

Em vaig quedar palplantat mirant aquella espècie d'àngel anunciador recaptador d'ànimes en pena durant un parell de segons sense dir rés, quan vaig poder reaccionar estava tan astorat que vaig optar per agafar el butlletí i fotre el camp cap al bar del Manolo.

Quan ja havia fet unes quantes passes vaig veure una paperera, el meu primer impuls va ser llençar-hi el evangeli reversionat, manipulat o potser qui sap inventat, el vaig vèncer. em picava la curiositat, quina mena de idiotades m'aguardava aquell paperot ???
Total ara tenia tot el temps lliure del món i més, el vaig ubicar dins de la butxaca de l'abric i vaig continuar el meu camí.

*******FI PRIMERA PART********

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer