LA CARTA QUÈ MAI REBRÀS

Un relat de: LlunaTriskel

Ara, ací, i en aquest moment, sentint la cançó que m'has dit que defineix perfectament la nostra història, comence a recordar l'inici de la nostra relació, que ben bé no sé com va començar, però sí se com va acabar...
No recorde el primer dia que parlarem, ni el dia que va començar l'amistat, i menys el dia que et vaig veure per primera vegada, però si recorde que no em queies massa bé, em semblava que sempre anaves "tiran-te floretes" i donava la sensació que tots els altres estaven per baix teu, em posaves nerviosa!i no podia parlar amb tu sense posar-me'n.
Poc a poc vaig descobrir que no eres tan roí, fins arribar a ser el meu millor amic. Tampoc sé com, però un dia vas començar a agafar-me la mà i no sabia el que significava. Més tard els jocs de mà es convertien en abraçades, fins que un dia volies que passara i jo ho vaig deixar passar. Estava confosa i tu encara em confonies més. Seguirem amb la normalitat però no ho era, ja mai més tornaría a ser el que era, els dos ho sabíem encara que no volíem saber-ho. Després tu vas seguir el teu camí mentre jo intentava trobar el meu, ja que les males herbes l'havien tapat, i eren tan altes que només veía herbes, males herbes. Arribàrem al punt en què no ens parlàvem, fins que el destí va decidir que aqueix no era el bon camí. Ara després de tot pense que havia de passar, i per a bé, et recorde com un bon amic amb prou defectes, però també amb virtuts. Potser cregues que t'odie, o que mai et perdonaré dintre meu (es cert), però vull que dir-te que enyore aquella amistat que m'omplia, aquelles cartes d'anim, i aquells abraços sincers, res em farà oblidar les bones i males coses que passàrem. Encara que no estigues se que estàs, encara que mai te'n recordes de mi se que ho fas, res d'allò va ser un error. T'estime, però no igual.
En record a tu, que sé que no rebràs mai aquesta carta.

Comentaris

  • aire | 18-11-2007

    M' agrade lo text.
    E molt emotiu i té un xic de nostalgia.
    Felicitats!

l´Autor

Foto de perfil de LlunaTriskel

LlunaTriskel

4 Relats

8 Comentaris

11907 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00