Intersecció

Un relat de: Pastanaga

No és només el cel el que s'atura quan cau la nit. Tot plegat, el sostre i les estrelles fan complicitat amb el soroll dels silencis. Amb la calma de trobar la teva respiració al meu costat i sentir la pau que es transmet dins de la teva mirada amagada. Somriure llunyà, que s'insinua des de dins del somnis. Però la nit ha de seguir fins aleshores i continuar immòbil en un instant, el mateix en el que torna a començar.

Comentaris

  • No és només el cel el que s'atura quan cau la nit[Ofensiu]
    Oluronbi | 30-08-2006


    No és només el cel el que s'atura quan cau la nit.

    felicitats!!! mai no ho havia fet abans....i mira, has aconseguit que em guardés el teu escrit a l'ordinador per tornar-ho a llegir tantes vegades com sigui possibles. M'ha agradat molt. Simple, breu, dolç i perfecte.
    El que més mha impactat, sens dubte que estiguis aprenent català..qui ho diria!! petons i enhorabona de nou.

    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!Fes clic a la imatge i descobreix de què es tractaR en Cadena

l´Autor

Pastanaga

2 Relats

7 Comentaris

1584 Lectures

Valoració de l'autor: 7.25

Biografia:
Fa 27 voltes al sol que estic en aquest mon, les 23 primeres a Mèxic i ara estic fen la 5ª a Barcelona. La meva gran passió es la medicina de emergències, mes aviat, la prehospitalària i voluntària. Periodista de oficio i comunicòloga de professió.
Actualment em dedico a la divulgació de la ciència i la salut. A gaudir, a trobar coses noves, a improvisar i, a vegades, a escriure.

Últims relats de l'autor