Informe urgent

Un relat de: *guspira*

DIAGNOSTIC: Sembla que estiguis absent, no et trobo malgrat et busco.
FORMA: Anatòmicament no ets perfecte, ben bé al contrari, tens els teus defectes. Malgrat això la teva normalitat és sublim. Pel que fa a discriminació auditiva com no et veig no m'escoltes. Realitzes correctament els exercicis amb els llavis quan parles però no et puc valorar perque estas desaparegut.
CONTINGUT: Sempre utilitzant vocabulari molt bàsic, funcional, però que m'enganxa. M'agrada escoltar les teves paraules, molt sovint d'un mateix tema. Necessites ampliar el teu repertori. Les teves frases apareixen de forma contundent ben estructurades, m'agrada escoltar-les però bé ... estàs desaparegut.
ÚS: Et comuniques amb mi sense parlar, només amb la mirada. Estableixes contacte ocular intensíssim quan parles amb mi. Respectes el torn de paraula fins i tot quan estas absent. En el meu pensament establim un contínu diàleg sense paraules.
LECTOESCRIPTURA: M'envies constantment missatges que jo amb devoció llegeixo. Són curts, concissos però clars. Moltes vegades no encertes els meus interessos, però ni així em restes les ganes de llegir-los. Sé de tu gràcies a aquests missatges ja que no t'he tornat a veure.
RECOMANACIONS: Apareix!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

*guspira*

1 Relats

0 Comentaris

648 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor