Ho sabia

Un relat de: undesaparegut

Ho sabia i no volia acceptar-ho.
L'enveja em corroïa quan comprovava que la realitat que tenia entre mans no era més que un tros més d'aquella mentida que portava vivint ja durant molt de temps, i que per molt maca que fos no deixava de ser mentida.Un cop d'ull a la realitat m'havia enviat a impactar contra el terra altre cop, com si la mentida fos la meva vida, com si la realitat fos mentida.
Però no, la realitat era una solitut extrema que portava ja acompanyant-me molt de temps, tant que ja no recordava el moment exacte en que va començar.Pensant-ho bé... es va acabar algun dia? Realment la companyia va començar? O no van ser més que petites jornades de prova on semblava rehabilitar-me com a èsser humà?
Quan va començar la sensació de buidor? Quan ella em va deixar? Quan encara hi èrem junts? Quan vam començar a sortir? Quan ho vam deixar? Què més dóna.La realitat n'és una, la mentida una altre.
Tots els meus somnis estaven allà, un pare de família arribant a casa, saludant la seva dona amb un tendré i calorós petó i una abraçada al seu fill petit mentres se n'espera una germaneta.Per favor! Deixa de somiar.La realitat sempre ha estat una altra, i ho saps.Cap d'Elles et van estimar, i si ho van fer van canviar d'idea ràpid.
Però aquest darrer cop havia de ser diferent, te'n dones compte de que hi ha coses especials, de que podria ser.T'ilusiones, voles amunt, per fi ets una persona normal i quan s'apaga el dia: màgia.
Però avui, al veure la màgia de debó, la màgia dels teus iguals has vist com has caigut catapultat contra el dur mur de la realitat.
I fixa't on estàs ara, davant el confensionari, esperant traduir cristianament totes les paraules.I mentres penses que li diràs a l'emissari del Sant Pare, te'n dones compte.Ho sabies, sabies des del principi que la mentida com a tal es desfaria i quedaria la nua realitat, però vas preferir enganyar-te, vas preferir continuar amb tot plegat fins que , ara caigut, provaves de redimir-te amb la mare dels redemptors.Ara, ajagut al terra esperant l'hora de la paraula ja ho pots dir en veu baixa: ho sabia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer