Haikús I

Un relat de: UkioKagayama

el temps s'acosta
amb el seu lent passeig
per fi m'atrapa.

moriré callat
sense parlar de l'amor
és meva vida.

caiguda lliure
cap al negre abisme
no vull riure.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

UkioKagayama

3 Relats

0 Comentaris

1643 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor