Haiku

Un relat de: Pigues

El frigorífic,

està gelat, fred i buit.

És final de mes.

Comentaris

  • Ukiah[Ofensiu]
    peter53d | 23-12-2010

    Al menys, tu arribes a fi de mes. Un servidor, aquí present, no arriba ni al dia 2, al migdia, cap a les 12'14...abans de dinar......

    Però, un haiku que diu molt i es mereix un 10

    Bones Festes

l´Autor

Foto de perfil de Pigues

Pigues

2 Relats

2 Comentaris

1052 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Tinc dins meu una mena de bestioleta que em mira amb ulls lànguids i aquosos demanant-me sempre teca. Miola i em prega: "Vull més! vull més!" Ës diu Curiositat i no puc fer-hi més.
Curiositat m'empeny, em fa somiar, em fa agosarada. Malgrat ser una bestiola que mai té prou intento alimentar-la donant-li bocins d'imatges,olors, sabors, músiques, amanyagant-la amb paraules orals i escrites. I creix, i creix, i continua creixent i arriba el punt que jo ja no sé si Curiositat és dins meu o jo sóc una espurna dins la seva immensitat.

Últims relats de l'autor