Haiku (II)

Un relat de: nur

Nia nua a la nit nega l'infinit

Comentaris

  • Això no és un haiku![Ofensiu]
    Arbequina | 25-10-2006

    Però, de totes maneres, l'he trobat original; i m'ha agradat força.

    Arbequina.

l´Autor

nur

2 Relats

2 Comentaris

1339 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor