EXIT/FRACÁS

Un relat de: gemma7574

Surto d'un rel.lació on hi ha hagut equívocs, secrets, culpa, passío i per la meva i la part d'ell res d'infidelitats. Per part de quin dels dos?...Francament seria una bogeria intentar recordar com i que ha passat aquest sis anys excepte els bons i feliços moments. Llàstima que s'acaben difuminant com també es fa difús la fisonomia de qui tant has estimat. Perquè aquest sentiment si que no me'l treu ningú. Això mateix ho sentim moltes persones que comencem a viure de nou i amb sol.litud al principi. És com una altra vida paralel.la i t'obrés més i envies més sms, cosa que no faig maquinalment, com abans. Ara, cada sms és diferent i intento que també arribi a fer pensar al seu destinatari.
Veig que de lo únic que puc escriure és de l'èxit/fracàs. Ja m'està bé però ho diré al in revés. També d'un fracàs surt un èxit, aquesta història serveix tant per mi mateixa, per convencem cada dia que passa com a qui li agradi.

On treballo, és una editorial, hi ha dos becaris contractats fent un màster i a l'empresa es dediquen a actualitzar dades. Una de les becaries era de Bogotà i ens vam agafar simpatia. Estava a la meva nòmina de sms i cada dia n'hi enviava perquè estigués més acompanyada. Tres mesos i finalment, acabat el màster, ha tornat al seu país a començar una feina interessant i a casar-se. L'últim dia es va despedir de tots fent-nos un regal, cosa típica al seu país. Em va donar una bufanda de mil colors, com es ella, amb una dedicatòria. El meu èxit va ser que la bufanda estava feta en el poble de Colombia on treballa el seu noi i que era un regal que ell li havia fet a ella. Era la bufanda que havia portat aquests dies de més fred, per Barcelona fins el dia que va tornat cap al seu país. Per la meva banda, continuo enviant-li sms.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

gemma7574

1 Relats

0 Comentaris

705 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor