Era així (Narració eròtica)

Un relat de: Ferran de Montagut

Confessions:

Recordo que una vegada em posar dins del meu cap fer qualsevol cosa per aconseguir els meus propòsits, no donava mai una resposta fàcil, era educat, amable. Si algú tenia alguna mena de problema, jo el convertia en meu.
Era altament sensual, apassionat, lleial, algunes vegades fins i tot possessiu i gelós. El sexe per a mi era com una mena de plaer per ésser gaudit, m'estimulava el tipus de sexe mes excèntric, inusual que em tornava a mi aleshores molt mes lliure i obert.
***************************
La meva gran necessitat, era la de xerrar. Si la meva llavors companya no era bona oient. Tenia jo problemes de relació parella. La persona dona en aquest cas, si intentava estimular-me intel·lectualment, jo no m'interessava sexualment.
Jo necessitava una amiga, una amant, en una sola paraula, una bona companya en el llit.
Odiava la manca d'harmonia i la desorganització, però podia almenys gaudir d'una bon argument de quant en quant, que fins i tot semblava que tot canviava de to.

Havia sigut molt apassionat, perquè en mi era llavors el mes important, d'estimular a la parella, amb carícies que fer l'acte sexual en si, però una vegada que donava el meu cor era completament lleial.
Quant no tenia una bona amant, preferia dormir no sense abans haver llegit un bon llibre dels d'en Ferran de Montagut.

Havia sigut també un idealista romàntic, posava a la meva amant en un tro. Sempre buscava a la millor dona que podia trobar.
M'encantava rondinejar, però una vegada em comprometia era una persona molt lleial. Era sensual i sexual que en realitat no es el mateix i privadament apassionat. Públicament també però no tant, normalment em mostrava extravagant i galant.
Jo vaig néixer ja romàntic. En el teatre les escenes d'amor romàntiques i dramàtiques eren les meves fantasies favorites. Podia ser un amant molt generós.
Era pesat buscant la perfecció amb mi mateix i desprès en la meva amant. Responia a un amant intel·lecte mes o menys al seu grau o potser superior. Era molt sensual i sabia com trobar la màxima estimulació eròtica, perquè jo treballava meticulosament abans de fer l'acte sexual.
Podia ser extremadament actiu sexualment, això era quant tenia temps de sobra, tenia també dificultats emocionals quant acabava una relació, encara que no era cap mena de problema, dons no feia que això em tanqués amb un altre dona sexualment.

Si una noia buscava una parella almenys que la trobés realitzada.
Era molt generós com amant una vegada que et podia comprometre. Els regals que jo rebia sempre foren una bona inversió, abans de comprometrem amb una dona li deia pensa que tindràs de ser assídua i donar tota la teva dedicació els teus hàbits i tot el teu per a mi tot el teu desenvolupament sexual era molt important. Jo era un amant pacient i sensual, i sabia esperar el moment precís.

Tenia una imperiosa necessitat gran de ser estimat...
Gaudia en els plaers que em donava la vida, sobre tot els de la carn.
Buscava amants que sabien el que estaven fent. Mai havia estat interessat en una principiant. Era inquiet i exacte per a satisfer tots els teus delits mes estranys, per estranys que et semblessin. Sempre que et trobaves disposada a provar o experimentar noves maneres de fer l'amor.
Jo era la persona que tu mai t'haguessis pogut imaginar, encara que de vegades era la persona mes avorrida del mon.

Podia ser molt romàntic enganxat a l'amor. Per a mi tenir parella era el mes principal i el mes important per a mi.
Era lliure amb les meves expressions del amor i estava disposat ha acceptar totes les oportunitats, provant sempre noves experiències amb les meves parelles, donant a elles tot el que desitjaven de molt bon gust.
Mentre que els cervells de les meves parelles s'escalfaven, tenia de sentir que ella era intel·lectualment estimulant, de no ser així trobava dificultats per aguantar la relació parella. Ja que algunes necessitaven abans de fer l'amor, suavitat i tendresa, una bona copa de cava, un agradable sopar.., a la llum de unes espelmes per a saber que començaven a ser apreciades.

Jo era sexualment meravellós, era molt romàntic, realista fins i tot la major part de les vegades creia en l'amor i que l'amor significa sofrir. M'atreien les persones atractives que tenien problemes de parella inusuals. Et veien com al seu salvador, com si jo ja fos el seu nou amant, Era sincer i apassionat m'agradava fer coses provar noves postures, era un somniador! No necessitava cap mena d'ajuda per enamorar-me. Gaudia també mirant pel·lícules X, o fullejant revistes de dones nues. Això mai ho havia explicat a les meves amants, aqueixos trossos de la meva vida secreta, ni res de les meves fantasies sexuals, eren temes a part.

Era emocional i molt possessiu. Quant em veia envoltat amb una relació, em bolcava totalment a ella, res em detenia, no hi havia entrebancs ni barreres.
Dona tu et pots creure que hi va haver mai algú així d'apassionat?
Creus tu ara mateix amb la total llibertat del sexe, t'agradaria probar coses noves?
T'agradaria probar noves experiències, provar-ho tot?
Tens molta energia sexual?
Ets tu avui incansable com ho havia sigut jo?
Ets dona capaç de dilatar o allargar les teves relacions en aquell moment precís?
Tens ganes i gana de sexe?
Ets bona en el llit?
I fora d'ell?
Expliques mai amiga les teves fantasies sexuals alguna vegada?
Amiga digues, que faries tu de trobar a un home com jo?
Et deixeries fer?
Et deixeries portar?
Et deixeries estimular per una persona com jo, havia sigut?
Com ets realment en el llit?
T'ho has preguntat tu mateixa alguna vegada?
CAL DONA que et facis aquesta pregunta tu mateixa.
La vida nostra es molt curta els anys inexorables passen molt de presa, tant.., que quant et vols donar compta ja no hi som a temps.
La pregunta que t'has de fer es... Tinc realment que intentar provar-ho amb ell abans de casar-nos, tinc encara dret a gaudir de la vida?., ho de gaudir de sexe amb aquella persona desconeguda que ella m'ofereix? Per tenir mes experiències abans de casar-nos...
Ho pensar.... Soc potser una merda en el llit? Realment o soc? De ser així potser que el que necessito es sexe?., si necessito sexe.

Jo et pregunto ara:
Ets interessada en las teves activitats sexuals? En els teus secrets mes íntims i amagats, em refereixo a tots. Pots tu amiga et trobes capaç de provar qualsevol cosa, son de vegades les teves passions irrefrenables i es tornen possessives hi ha una mena de cosa dins del teu cap i que tens de tenir molta cura, per a no caure a les mas de qualsevol ésser de diferent sexe.
T'has replantejat mai de trencar el teu celibat?
Ets conscient de les teves prioritats socials. De segur que mai havies pensat de fer quelcom així, per por de que fer això deixar malmesa la teva imatge o la teva reputació.
Les aparences enganyen, ella de segur que preferia a una parella atractiva. Segur que ella també volia a una parella intel·ligent. Elles veuen a la seva paella com a un ésser enemic, recorda dona que en una bona baralla de vegades aqueixa estimula les vibracions sexuals.
Tu de segur que necessites una constant estimulació, ho potser tens una gran energia física? Potser es molt difícil per la teva parella seguir sexualment el teu ritme? Saps si ets una bona amant? Potser que necessitis preparació, estimulació, en una conversa que t'escalfi.
Jo, hi va haver un cert temps que això t'ho podia donar, ara ja no. Però si et cal potser que trobi algun bon amic meu que ho faci per a mi.
Jo ara intento tenir tota la paciència del mon, se esperar a que m'arribi aquella dona correcta, la persona que satisfaci les poques ara meves necessitats i jo potser les d'ella, encara que en realitat no puc esperar gaire dons ja el meu temps toca a quasi fi.
Avui soc una persona molt sensible, privat, visc fa anys en solitud, fujo ja de les grans multituds, ja no soc aquell que era, soc sexualment passiu; m'agraden les parelles que prenen la iniciativa, Bona musica, llums baixes, pensaments romàntics son els que encenen, fantasies però que no fan que et tendeixis a enamorar fàcilment. Quant estava jo enamorat recordo.., era romàntic, idealista, sentimental en extrem, intens.., gaudia dels meus sentits i dels meus sentiments estimulats, excitats i mig broma en broma, m'anava integrant en les fantasies eròtiques que llavors una dona em podia donar o ella o jo, li deia: Jo puc fer que els teus somnis dona es facin realitat.

Era entusiasta, idealista quant estava enamorat, estava enamorat del amor, sempre buscant a una dona a qui fer feliç adorant-la, donant tot el que jo duia dins meu avui quasi apagat, estava ansiós de donar. Veia l'amistat com una mena de repta, era com una persona pobre que necessita a una persona del sexe contrari, a una persona molt femenina que fos lliura i que s'excités amb molta llibertat.
Era un individualista i necessitava espai, llibertat i excitació.
Jo en veritat era així, es una bonica confessió de mi mateix, avui en aquesta vida ja no busco res mes, abans si, abans buscava el meu plaer i la meva satisfacció. Clar que també volia que la meva parella trobés plaer, i que al costat meu ella trobés la seva plena satisfacció, i que fes realitat totes les seves fantasies, les mes amagades i que cadascun de nosaltres duem amagades dins nostre, i que sols podem fer realitat quan un dels dos es troben o si mes no fen-nos una excitació manual de nostre part mes intima fins a gaudir i fer realitat els nostres somnis.
Ho donant l'un al altre en una desenfrenada carrera interna deixant anar tot el que portem dins nostre i que potser amb la seva parella no ho ha fet mai, que busqui a la seva persona ideal per satisfer aqueixos instints bàsics i natural que necessitem cada dia de la nostra vida, aqueixos propòsits son tan fantasiosos que fins i tot si ens ho proposem poden arribar a ser reals. Trobant a la parella corresponen i que ella us correspong
ui amb totes aqueixes fantasies que jo avui des del començament de les meves confessions e donat ho he escrit.

Ha sigut una confessió per en Ferran de Montagut, escrita avui dia 22 de Març del 2006, en el meu estudi el del "MAS EL SOL SOLET" sota el massís del Canigó, en la Comarca de "L'ALTA-GARROTXA" Pirineus de (Girona) Catalunya.

E-Mail: pintor_escriptor_poeta@msn.com el_ultim_creador_de_somnis@msn.com etc.



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Ferran de Montagut

Ferran de Montagut

742 Relats

282 Comentaris

888087 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Home ben conservat, nascut en una diguem família de la posguerra de la clase mitja, jo vaig cursar el meus primers estudis en el col·legi de LA SALLE, de la població de Premià de Mar (BCN) fill de poetes i concertistes de piano, mai he publicat res, quant dic que no he publicat res vull dir que mai he fet cap llibre, potser no he tingut l'ocasió o no l'he buscat, escric des de l'edat de quinze anys, ja se que faig milers de faltes ortogràfiques, però en el meu temps ningú ens ensenyava a escriure be nostre llengua. Hi avui en dia ja no en tinc cap gana d'aprendre be a escriure, ja hi han correctors en les Editorials per aqueixos casos, amb tal de que os agradi la meva manera d'escriure vull dir el poema novel·la ho el relat, ja em dono per satisfet. Havia publicat poemes i relats i receptes de cuina tant mateix novel·les per a capítols, en un diari d'Argentina en la ciutat de Chascomús en el diari es diu EL IMPARCIAL, i avui encara en tinc, també a la ciutat de Jalpán a Mèxic hi en el diari cultural "SIERRA GORDA" que sols surt els diumenges o festius. Aqui a Catalunya faig critiques en elgun diari de tant en tant. No crec que sia dolent dir que pinto des de l'edat de vuit anys, havent guanyat amb la pintura alguns premis, aquí soc des de fa molt i molt anys fotograf artistic del que tant de la pintura com de les fotos faig exposicions sovint, m'agrada fer treballs manuals, m'encanta cuinar, fer una bona cuina, escric receptes de cuina amb fotografies, es llástima que en aquesta web no les posin dons seria una gran cosa de mes a mes, un apartat de de cuina amb fotos. He guanyat varis premis de receptes de cuina en la web de http:www.joescric.com/ i en alguna emisora de radio local em reciten els meus poemes hi en algunas m'escenifiquen elguns del meus contes. Des de molt jove que em vaig dedicar a l'hosteleria, soc nat un 12 de Gener del 1940; Capricorni per mes dades i m'agrada tot el que faig, en l'actualitat soc divorciat tinc dos nois i una nena casada feliçment, d'ella tinc dos nets nen i nena el meu primer net es diu Nil i sols te tres anys que complirà el 1 d'Octubre 2005, la nena es diu Paula es molt maca com la seva mare la meva estimada filla, es una preciositat, jo des de ja fa uns anys visc en solitari en aquesta preciosa vall dels Pirineus de (Girona) en una casa a quatre vents de nom el "MAS EL SOL SOLET" En ella ens reunim per Nadal el 26 , tots cada any des de en fa molts anys el dia de Sant Esteva per a dinar en família. Aquesta foto que mostro soc jo, d'arrera hi ha una nevada tal com ha de ser, pel lloc que visc. Be dons ara ja sabeu quelcom mes de mi! Una cordial salutació a tots i totes els que em llegiu,
del Ferran de Montagut que es el meu spdònim, ja que en realitat de la vida el meu nom i llinatjes es Ferran Mujal i Naspleda, obstant... (Ferran de Montagut diu que la seva frase inventada per ell es la següent... TAN EN LA CARRETERA COM EN LA VIDA PER MES QUE CORRIS MAI ARRIVES A SER EL PRIMER!)