Em sento bé

Un relat de: en peres
Em sento bé, tot ha acabat. Estic tranquil•la amb mi mateixa, l’únic pensament que tinc en el cap és que passarà ara., però estic bé. Per fi s’han acabat aquelles nits en un cantonada, amagant el cap sota l’ala. Les mentides que deia, les veritats que amagava es troben en el passat, ara mateix només penso en el futur que, honestament, no se com serà, però em sento bé. Si tingués les forces necessàries m’aixecaria però, com pot saber i comprovar no puc. Tampoc et donaria un petó o una abraçada, això ja ho he fet nombrosos cops i, tingués clar una cosa, des de que vas conèixer la Ginebra, tot el que he fet per tu ha estat actuat. Simplement et preguntaria si eren necessàries les deu punyalades, amb un tret el cap hagués estat suficient. Em sento bé, tot ha acabat. .

Comentaris

  • FORA DE CONCURS[Ofensiu]

    Benvolgut/da relataire:

    Has clicat a la pestanya del concurs i creiem que ha estat per error.

    El teu relat no s'avé a la temàtica del concurs en cap de les seves accepcions.

    Si la teva intenció és participar, et demanem que ens enviïs un relat que s'adapti a les bases del concurs. Aquest mes de març el gènere que tractem és l'Eròtic.

    Clicar la pestanya del concurs complica la tasca de control dels relats que sí que participen, és per això que et demanem que l'esborris i el tornis a publicar sense clicar la pestanya del concurs.

    Gràcies per la teva comprensió.

    Comissió XI Concurs ARC de microrelats

l´Autor

en peres

1 Relats

1 Comentaris

298 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor