els musics i els poetes

Un relat de: sofiiaa

Els músics i el poetes uns la melodia

Els altres les lletres .

Junts escriurem un mon de il·lusió

Amb els que totes le persones les canten amb fascinació

Lletres de amor i de amistat

De intriga i amabilitat

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

sofiiaa

1 Relats

0 Comentaris

207 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor