Ella...

Un relat de: merc[è]

Oblidar-te… una missió impossible perquè ets una cançó, una cançó de les que se't fiquen dins el cap i no aconsegueixes treure-te-la de tot el dia i la recordes per mil·lèsima vegada el vespre abans d'anar-te'n a dormir.

Perquè els teus ulls verds m'inspiren eternitat, perquè la teva mirada clara és la paciència que tens amb mi, la mateixa que em fa sobreviure quan afusella les meves pupil·les tan dolçament.

Perquè el teu somriure és l'esperança de que jo algun dia arribi a ser una gran poeta. Perquè sent la fragància del teu pel quan l'acaricia el vent, i em desperta tots els sentits i m'emporta fins a un somni infinit.

Perquè ets l''única droga que desitjo en aquests moments. Perquè et necessito més que mai i no podria continuar aquest llarg camí tota sola, sense tu.

Perquè ets la meva font d'inspiració i ningú podrà substituir-te, perquè la vida amb tu és com viure dins un somni etern, suau, feliç, és com viure al paradís.
Perquè formes part de mi i sempre serà així, ja que sense tu res ja té sentit.

Senzillament, perquè t'estim, perquè t'adoro...
Ets la meva cançó!

Comentaris

  • Bonisim![Ofensiu]
    SweetInnocence | 25-06-2007 | Valoració: 10

    Potser és perquè jo també estic intentant oblidar a algú a qui estimo amb tot el meu cor, però el fet és que m´ha encantat el teu poema..

l´Autor

Foto de perfil de merc[è]

merc[è]

3 Relats

1 Comentaris

1723 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00