El Teu Record Em Fa Feliç. . .

Un relat de: TuiJo

Les teves paraules endolceixen els meus pensaments i pensant pensant…he pensat que t'estim i que no m'importaria anar a la fi del món per donar-te una abraçada més. Hagués parat el temps en el precís instant que em vaig adonar de que em miraves amb uns altres ulls..perquè des d'aquell instant em varen arribar ones dels teus ulls que m'indicaven que eres especial. Si hagués sabut que eres d'aquella terra llunyana…i que no és fácil pensar en tu i no vorer-te…i al mateix temps..enyorar-te..m'hagués agradat que s'hagués parat el temps, fins arribar a morir davant la teva mirada.
Perquè passen aquestes coses? Qui em pot donar una resposta? Supòs que això amb el temps passa…i que em de confiar en lo bò de les notres vivències. Sent que dins meu neix un sentiment d'enyorança cap a la seva persona…que durant una nit em va fer pujar a veure les estrelles, unes estrelles que feia temps que no visitava..i que per una nit, em varen fer feliç. Encara puc ensumar l'olor dels seus cabells…encara puc sentir la seva mà acariciant-me delicadament la cara com si jo fos un mirall que cal cuidar, encara puc escoltar les paraules dolces que me vares dedicar allà…a n'aquell lloc estrany on tot és posible…a Vic...on la lluna sempre brilla amb més llum, on el temps es va aturar per donar-te una dolça besada al nas. Siguis on siguis.. pens en tu..

I ansii la idea de tornar-te a trobar per algun carrer amagat de la ciutat..i em tornis a mirar amb aquells ulls blaus com el cel, que em tornis a contagiar la inocencia d'aquell dia..perquè amb tu vaig trobar l'alegria que estava cercant i que de cop i volta s'enanat..perquè vares apareixer en un moment de la meva vida crític on necesitava conéixer una persona com tu..i malgrat encara pensi en les coses que m'alteren..el teu record em fa feliç..

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de TuiJo

TuiJo

1 Relats

0 Comentaris

537 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor