El secret de Carole Freeze

Un relat de: Ricderiure
Eren cinc periodistes afortunats, Carole Freeze gairebé mai concedia entrevistes. La veterana cantant de 143 anys havia creat molta expectació en el seu darrer concert, i havia tornat a despertar tot el misteri que sempre l'envoltava, rumors, hipòtesis, noves religions creades per seguidors que l'adoraven, Carole era un personatge mediàtic de primera categoria, i no tant sols per la seva carrera artística, sinó també per la impressionant longevitat de que feia gala.
L'entrevista es realitzà a l'enorme camió habitatge amb el que es desplaçava la cantant durant les seves gires.
Primer vingueren les preguntes sobre el concert i el seu darrer disc. Ella responia apassionadament, parlava de les cançons, de lo fantàstic que era el darrer disc, els parlava d'un nou llibre que aspirava a ser best-seller. Ells prenien notes, gravaven i feien fotos sense parar.
Després d'una hora d'entrevista, la periodista més jove demanà la paraula i es disposa a tocar el tema tabú, aquell al que sempre Carole esquivava la resposta.
-Estimada Carol, ja se que no li agrada que li preguntin, però és que no em puc deixar de meravellar de l'aspecte jovenívol que té, sinó fos per que és una gran estrella des de fa 70 anys no em podria creure l'edat que té, siusplau, no podria compartir, ni que fos una miqueta, amb nosaltres, el secret de l'eterna joventut?-
Es feu un silenci tens. Carole Freeze s'aixecà, va mirar-se la jove periodista.
-Els havia avisat que no volia parlar de la meva edat. Dono per acabada l'entrevista. I vostè, joveneta, li diré el que dic sempre, la joventut és un do que surt de la bellesa de les meves cançons, amb elles i amb l'ajuda de Déu puc seguir cantant i traient nous disc.
Van entrar els de seguretat per endur-se els periodistes, Carole va tombar-se i es dirigí a la seva habitació.
Hi entrà, tancà la porta rere seu, es dirigí cap a la càpsula que hi havia al centre de l'habitació, s'hi posà dins i apretà el boto de congelació.
Després tot fou silenci, i gel.

Comentaris

  • `^_^´[Ofensiu]
    Ricderiure | 09-01-2011

    segur que no val la pena...
    però a la realitat ( com a la ficció) hi ha gent disposada a tot !
    salut i gràcies per llegir-lo!!!

    podeu llegir més relats meus a :

    http://ricderiure.blogspot.com/

  • No sé si...[Ofensiu]
    AVERROIS | 09-01-2011 | Valoració: 10

    ...viure així val la pena, com un peix en el congelador. Però la idea no està malament. Si et congeles quan no has de fer res o si no val la pena està present, doncs mira, qui sap si la teva idea serà una realitat dintre de poc. Així potser retrasaran la data de jubilació als 100 anys.
    Bon relat.


    Una abraçada.

l´Autor

Ricderiure

4 Relats

5 Comentaris

3034 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00