El pobre pingüí (poema infantil)

Un relat de: Sergi Yagüe Garcia

L'ocell no pot volar
I mira cap el cel, i es mira a sí mateix,
Caminant talòs,
El seu pobre cos
No es pot pas enlairar.

Però li encanta nedar,
Ho fa tan àgil com un peix,
I a dins de l'aigua sembla que creix,
Que ningú el pot atrapar,
I vola valerós,
Vola veloç,
Per entre núvols d'escuma de mar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer