El meu aniversari

Un relat de: Ferran Sauret
El 29 d'Abril va ser el meu aniversari. Em feia il·lusió fer una gran festa amb tots els meus amics, ja que feia 10 anys. El meu millor amic, en Jan, va fer anys al febrer i la seva festa va ser una passada. Per això volia que la meva festa no fos menys.
Però amb el que no contava, era que durant el meu aniversari estariem confinats. I això volia dir que no ho celebraria amb els meus amics. Ma mare em va intentar animar dient que tot i estar confinats, passariem un gran aniversari. Sabia que no seria el mateix, però aquelles paraules em van animar una mica.
Va arribar el meu aniversari. Mon pare va caure malalt. De sobte, el dia va canviar completament.
Durant tot el matí tots vam estar pendents de mon pare, ja que se'l van emportar a l'hospital.
A la nit va ser quan vam celebrar el meu aniversari amb un pastís. Però tot i la celebració, es notava que ma mare estava més pendent del pare que de mi. I, a més a més, ningun amic m'havia trucat.
Al dia següent, van trucar de l'hospital comunicant de que mon pare havia mort.
A partir d'aquell moment, en cada aniversari sempre penso amb ell, i només en ell.

Comentaris

  • Hola Ferran...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 19-05-2020 | Valoració: 10

    Hola, dius que està molt ben escrit, per ser un nen de 15 anys i jo m'ha admirat com està tan ben escrit. Aleshores, és així, fou escrit per un nen? La meua enhorabona...
    Salut. PERLA DE VELLUT

  • Desil-lusió d'aniversari[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 19-05-2020 | Valoració: 10

    L'il-lusió d'un nen de fer 10 anys sempre és molt important per a ell i per a la seua família. Sense pare i sense amics, quina il-lusió més fatídica per a un nen que ha complit anys.
    M'ha impressionat molt aquesta situació d'aquest nen.
    Saluts. PERLA DE VELLUT

  • Bon dia[Ofensiu]

    Hola, no sabem si tu ets l'autor o el teu fill de 15 anys. Està bé el teu comentari i el valorarem en la pròxima reunió de la junta de l'Associació, obrir el concurs a una nova categoria, cosa que ens donaria més feina, però bé, ho estudiarem, no ho descartis.

    Per aquest curs ens hem d'adaptar a la situació establerta a les bases del concurs, on no hi ha edat marcada, però la nostra experiència és la d'un noi de 15 anys, fa uns anys això sí, va quedar finalista en un dels nostres concursos i va assolir un diploma, o un quart lloc en podríem dir. Va ser el primer any, ara en fa deu.

    De tota manera, el jurat ara mateix no sap l'edat de cap dels autors, i per això no valora sols l'estil o la temàtica, tots aquells relats que passen al jurat els ha acceptat la comissió del concurs i els jurats valoren diversos punts, on pot excel·lir aquest relat i qui en sap el recorregut.

    Bona sort!

    ARC - Comissió del X Concurs ARC de microrelats

  • Relat[Ofensiu]
    Ferran Sauret | 06-05-2020 | Valoració: 10

    Crec que en aquest concurs, hi hauria d'haver categories, ja que no podem comparar un relat d'un noi de 45 anys amb un de 15.
    Crec que el de 15, encar està estudiant i no té tot eel nivell literari d'alguns de 45

  • Relat[Ofensiu]
    Ferran Sauret | 04-05-2020 | Valoració: 10

    Crec que està molt ben escrit, per ser un nen de 15 anys.

Valoració mitja: 8.67

l´Autor

Ferran Sauret

1 Relats

6 Comentaris

601 Lectures

Valoració de l'autor: 8.67

Últims relats de l'autor