El forat fosc

Un relat de: Paadd5

Tot això comença quan un dia, va començar a fer molt de fred i mal temps tota la gent posava les estufes a casa i tancaven be les portes perquè no entrés fred.
Un dia de sobta es va empitjorar el temps i va començar a venir molta boira que s'acumulava a un lloc, però no era normal, era molt estranya de color fosc. A partir d'aquell dia tots els habitants es va tancar a casa i no s'atrevia a sortir, perquè tenien molta por del que podia ser i lo que podria fer aquesta boira fosca.
La boira empitjorava i cada vegada hi havia més i no s'ha n'anava mai, tota la gent estava desesperada necessitaven sortir al carrer per anar a comprar menjar i passejar perquè estaven cansats d'estar tancats a casa. De sobta els hi va marxar la llum a tots els habitants i van tindre d'encendre espelmes.
En aquell moment els del govern es van espantar molt més i van decidir contractar als millors investigadors perquè estudiessin el cas. En quan van tenir als investigadors van quedar com abans millor perquè ho veiessin.
Quan van arribar els 5 investigadors i ho van veure es van quedar parats perquè mai havien vist una cosa semblant. Es van apropar i el forat va xuclar als 5 investigadors, tots els habitants que es van atrevir a sortir al carrer per veure com els investigadors acabaven amb la boira fosca es van espantar més perquè van veure que era un forat no era boira, i van marxar tots corrents a les cases a esperar a veure si sortien els investigadors vius.
Van passar dos hores, tres, quatre,... i no sortien tots els habitants estaven tant cansats que van marxar a dormir encara que els hi costava molt de la por que tenien.
L'endemà es van despertar tots per el reflexa del sol que els hi entrava a la habitació, a les 13:00 .
Es van quedar parats quan van veure que feia un dia magnífic, ni núvols, ni pluges, van provar si anava la llum i efectivament ja funcionava tot, només els hi faltava que agües acabat tot això, que els investigadors sortissin d'allà dins i que el forats marxés per a sempre i que no tornés en tota la vida.
Es van vestir tots i van sortir a mirar si encara estava el forat , i des de lluny el veien i es pensaven que ja no marxaria mai quan de sobte, just quan estaven apunt d'arribar van veure sortir a un investigador i després va marxar el forat.
Tots els habitants estaven contents d'haver pogut aconseguir que marxés el forat i alguns van anar a veure si es trobava bé el investigador, i a preguntar-li que on estaven els seus companys i que havia passat.

L'investigador els hi va dir que esperessin i els hi explicaria tot el que havia passat. Van anar a la plaça a asseure's mentrestant l'investigador els hi explicava tot. L'investigador va començar dient que el forat era un arbre que estava posseït, i després el que havia fet dins el forat.
Va dir que quan el forat els havia xuclat, i van ser dins van veure un arbre negre, només veure'l van saber que estava posseït i van començar a cremar el tronc i les fulles.
De sobte als seus companys van caure per unes trampes i van morir, llavors va tindre de continuar ell sol, va tindre de disparar-li moltíssims líquids verinosos perquè moris,al final va cremar-lo, però va tardar tant en desaparèixer, perquè encara estava posseït.
Després de que digues tot això el govern li va donar els diners que li devia per haver tret el forat. Així va acabar aquesta historia.
Això mai ho havia dit el govern, perquè cap habitant tingues por pensant-se que tornés a passar alguna vegada més.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Paadd5

1 Relats

0 Comentaris

684 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor