El Far(IV)

Un relat de: Linkinpark

IV
La cosa començà quan ell tenia vint i tants anys. En l'habitació d'un motel es trobaven ell i la seva núvia, estaven besant-se. A Pere li van vindre ganes d'anar al bàter, i hi va anar, quan hi anava, del wàter de noies va eixir l'Àngels. Els dos es miraren i començaren a besar-se. Ella era alta i rúbia, amb ulls verds captivadors. Van començar a tocar-se i acabaren fent l'amor en un racó del bàter de noies.
Després d'aquell dia començaren a veure's més sovint, però sempre d'amagats de les parelles.
Fins que un dia Pere la va veure besant-se amb algú que no era ni ell ni el seu nuvi, va demanar-l'hi explicacions, però tan sols li va dir que no s'estimava a ningú de tots aquells i menys amb Pere. Hores més tard l'Àngels tallava amb el seu nuvi.
Pere ho passà molt malament sense l'Àngels, l'estimava com ningú, però durant dues setmanes l'anà oblidant. Després d'aquest període ella tornà a trobar-se amb ell. Diguent-li que estava embarassada i que ja que era seu volia continuar eixint amb ell.
Pere s'alegrà el cor, anava a tenir una filla i estava content. Al cap de un més li va demanar per casar-se, i ja sabeu que va passar.

Pere es quedà sol i decidí restar així per sempre, ja estava cansat de tanta tristor a la seva puta vida. Mai de petit ningú l'havia estimat, ni tan sols els pares, i ara de major ell continuaria igual. Es va tancar en aquell far.

Comentaris

  • donablanca | 09-03-2005 | Valoració: 9

    l'amor en un water?
    però si és antilibído!!
    vaig a per el capítol 5.
    estic engantxada