El camí de la felicitat

Un relat de: Vesna

No conec gaire a Joan Plaza . De l'actual entrenador del Madrid de bàsquet només se que va ser segon de Manel Comas i posteriorment d'Aíto García Reneses a la Penya i que la temporada passada, ja al Madrid, era l'ajudant del llavors entrenador.
Fa unes setmanes vaig tenir l'oportunitat d'escoltar una entrevista en un programa de la mitjanit esportiva radiofònica i pocs dies després vaig poder llegir-lo en una famosa revista de bàsquet.
Podeu pensar que això és el més normal del món quan es parla d'un personatge de moda i que no te importància.
Hi estaria d'acord si no fos per lo meravellós de les paraules que surten de la seva boca. És el discurs més pur i esperançador que he sentit a la meva vida.
No sóc capaç de trobar els mots adequats per descriure les meves sensacions davant l'oratòria del Sr. Plaza però puc percebre que es tracta d'una persona senzilla i humil, amb les idees molt clares i molt segur de si mateix.
Puc assegurar sense por a equivocar-me que ha lluitat molt per aconseguir el que ha aconseguit i que ningú millor que ell sap valorar l'esforç realitzat en la seva justa mida.
Ell també sap que el seu límit encara no ha arribat així que segueix i seguirà, espero que durant molt de temps, treballant i donant el millor de si pel nostre sempre estimat esport que de ben segur li agrairà en forma d'èxits i conquestes.
L'únic que se li pot demanar es que mai deixi de ser qui és i que no es desvií del seu camí, que el portarà lluny.
A la vida, crec jo, no es pot anar sempre pel camí més fàcil perquè més d'hora que tard s'acaba perdent l'essència d'allò pel que és va iniciar la lluita.
A vegades s'ha d'arriscar i fins i tot perdre però qui perd una batalla no perd la guerra i el temps, tots ho sabem, posa a cadascú on li pertoca .
És per això, entre altres moltes coses , que al escoltar o llegir les idees del Joan m'hi sento identificada i m'animen a tirar endavant els meus projectes sense por a equivocar-me. Penso que si caic seré capaç d'aixecar-me i seguir caminant.
Us animo a tots a fer el mateix, sereu molt més feliços.

Comentaris

  • Estil periodístic[Ofensiu]
    iong txon | 13-10-2007

    com el d'un articulista, amb un lleguatge planer i assequible.

    Curiosa l'admiració que ens pot despertar la personalitat d'algú només pel que ens transmet la seva veu i les seves idees expressades en una simple entrevista. En tot cas el relat té un to optimista i encoratjador que sempre és d'agrair. Llegiré la segona part. Em quedo, això si, amb ganes de sentir parlar aquest home encara que només sigui per la tele o la ràdio. I gràcies pel teu comentari.

    Una petó,

    Quim.

l´Autor

Vesna

165 Relats

329 Comentaris

239932 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
The sea will crowd us with lovers at night
There's nothing like this built today
You'll never see a finer ship
Or receive a better tip in your life