Dominada

Un relat de: Totira
- Domina'm -va dir ella-

Un dia radiant, no gaire fred per a l'època. Preparar-li i servir-li el dinar, atent als detalls com canviar-li la copa en canviar de vi. Espelmes, música, una conversa agradable i deixar entreveure el tanga vermell. La tenia a la seva total i completa disposició després de les postres.

- T'agrada que et domini? Molt bé, ja no pots demanar res més, ara mano jo. Puja't al sofà, dempeus. Gira't d'esquena. M'has d'obeir en tot.

Ai, què bé que li havia sentat el vi. Cap pensament destorbava el moment, cap. Omplien el temps i l'espai sensacions, i no idees, com habitualment. És dur ser una dona.

- Masturba't!

Les mans d'ell li van pujar la faldilla i li van baixar una mica les calcetes, volia tenir una visió clara de l'escena.

- No deixis de masturbar-te. M'encanta el teu cul, mmmm

Ella intentava concentrar-se únicament en el seu propi plaer. No podia veure què feia ell, però el notava molt a prop, assumint perfectament el paper dominant, observant en primer pla els moviments de la seva petita ma recorrent el seu cony, que humitejava entremaliat. Llavors va sentir un assot a les natges, que li va provocar una agradable onada d'escalfor.

- No paris de tocar-te, però ara vull que et giris i em miris.

Quin descans obeir, no haver de preocupar-se de què dir, què semblar, què fer.
Ell la besa, li menja literalment la boca sencera; els llavis, la llengua. S'atura a mirar-la, li puja el jersei, deixant a la vista els pits.

- Mmmm quins sostenidors més sexis.

Li llepa la part visible dels pits mentre li remena la oculta. El nivell d'excitació d'ella es dispara amb el contacte d'ell. I en tornar a sentir com ell li assota el cul, encara s'excita més... gemega fort.

- Gira't!

Més assots. Ella està més i més calenta, pot sentir com es generen líquids vaginals, el seu interior es prepara i desitja ser penetrat.
Ell li descorda destrament els sostenidors, i li explica que la resta de la roba la mantindrà sobre el cos, així, d'aquella manera irregular, col·locada parcialment, rebregada, mostrant els pits, mostrant el sexe, com una nina mal cuidada. Ella li demana, però, si li pot treure les calces. Ell accedeix, sense deixar d'evidenciar que està sent benèvol amb ella, que li permet acomodar la seva mobilitat perquè ell ho vol així. Les hi treu, i se les acosta a la cara, les ensuma llargament. Tornar a assotar-la.

- Mmmm aquestes calces seràn la teva penyora. Les guardaré com a record d'aquest dia, com a record d'aquesta olor teva. Si ets obedient i satisfas tots els meus desitjos te les tornaré la propera vegada que ens veiem. Ara anem al llit!

Ella el segueix cap a la cambra del costat. Ell l'agafa per les espatlles i l'obliga a estirar-se boca avall a sobre del llit. Fa que aixequi els melucs, flexionant les cames, deixant el cul i el sexe descoberts, la cara contra els llençols, torna a no ser testimoni visual de l'escena. Ell s'allunya, sembla que està remenant calaixos a l'altra banda de l'habitació.

- Ara ja només et tocaré jo. Ets una trapella, i et lligaré de mans.

Torna a acostar-se al llit i muntant a sobre d'ella, li pren els braços, i li lliga els canells, l'un contra l'altre.
Un parell d'assots més i hàbilment ell es desvesteix el cos, i es vesteix el membre erecte amb un preservatiu. Li penetra el cony. Ella gemega profundament, es sent posseïda per complet, en cos i voluntat. Ell assaboreix la receptivitat d'ella. Després d'unes quantes envestides apassionades, li demana que es giri panxa enlaire.

- M'encanta veure com es torna vermell el teu cul, però ara et vull així, de front.

S'estira de costat a la vora d'ella, i mentre li toca el cony amb una mà, comença a llepar-li els mugrons. Li llepa, li mossega, els estira amb les dents i amb la mà lliure. Ella se sent recorreguda per calfreds, tremolors involuntàries i plaents. Ell llavors es concentra en el sexe d'ella i el penetra amb dos dits, fort, amb ganes. Fa voltar els dits a dins d'ella, fent cercles i endinsant-los tant com pot.
L'orgasme arriba amb força, envaint-la des de l'úter fins el cervell, d'una manera salvatge, provocant-li una abundant ejaculació.

Ell s'aixeca, i de genolls a sobre d'ella, es treu el preservatiu, mostrant la seva persistent i brillant erecció.

- Ara em toca a mí.

Acosta la polla als pits d'ella, la refrega contra ells. Ella els aguanta pels costats, per oferir resistència al pas del membre viril.

- Així, molt bé! Així et sento molt bé. Ara et donaré el que t'estava guardant des de feia dies.

Calor corporal, flaires irresistibles, llençols molls. Ell empenyent el seu sexe entre les mamelles d'ella, s'escorre regant-li generosament pit, espatlles, coll i cara, i després cau sobre ella rendits i satisfets tots dos en una abraçada indolent.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Totira

Totira

5 Relats

2 Comentaris

2925 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Nascuda a Barcelona la vigília de la Mercè de 1966
Llicenciada en Informàtica per la UPC
Analista informàtica

Els meus blocs: La bogeria i la mort i Relats eròtics en català