Déu és amor

Un relat de: Elisenda
Hi pot haver un gran trencament familiar, però, a la vegada, pot ser molt positiu a nivell personal per a cada membre de la família, ja que el fet de saber perdonar tot el mal que t’hagin pogut fer, això no ho sap fer tothom. Si sabem ser ben humils i senzills trobarem el camí ideal de donar-ho tot a canvi de res; per tant, si som nets de cor arribarem tots a la mateixa conclusió que per a saber perdonar la clau és la GENEROSITAT, perquè si donem, rebem, a canvi, una gran felicitat difícil d’explicar amb paraules.
El que rebem de veritat és un sentiment tot nou, que omplirà el nostre cor de joia i bondat per a poder perdonar aquella persona de la nostra família amb: AMOR, CORATGE i VALENTIA perquè tenim la profunda necessitat de tornar a confiar en aquesta persona que ara més que mai necessita el nostre perdó més sincer i veritable. El nostre cor ens ajudarà amb honestedat i ens dictaminarà la sentència final perquè cada dia nosaltres pensem que el seu perdó ha estat per millorar com a persones, ja que no hi ha ningú que pugui viure amb la consciència bruta cada dia, després de tenir una falta greu com és tenir aquest sentiment de culpabilitat constant que no et deixa viure ni de nit ni de dia. Això és actuar malament i no estimar ningú.
Si aconseguim Perdonar, no sols donarem PAU i AMOR a una ànima en pena, sinó que nosaltres creixerem com a persones i estarem més a prop d’allò que diuen els místics: “condició divina”.
Moltes vegades el patiment i el sofriment es converteixen en: AMOR, FELICITAT i ALEGRIA, ja que hem superat amb èxit aquest camí ple de patiments i sofriments que ens ha tocat viure. Per això hem de ser forts i no defallir mai, així ens ho va ensenyar Jesús, el fill de Déu, la millor prova d’AMOR cap a nosaltres, els homes. Déu és AMOR, PAU, Alegria, Felicitat, Generositat... Ell és pura efervescència vital que ens ajuda a viure cada dia.
Feliços tots els nets i senzills de cor perquè veuran Déu enmig del no-res.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Elisenda

1 Relats

0 Comentaris

382 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor