Detall nadalenc

Un relat de: kurtis
Per si fos poc, la casa patia de fred i humitat.
A la nit, quan ja tots estaven adormits i la casona podia tenir una mica de pau, la pobra s'estremia amb les vingudes del vent sud. Era com una anciana nua exposada a la intempèrie, fredolica i tremolosa. Només llavors, es podia escoltar clarament com les gruixudes bigues del pis més alt, cruixien a manera de crit dolorós i llarg.
Estant a pocs dies de les festes decembrinas, la dona de Kurtis va tenir com capritx, comprar un munt de sèries de llums noves per decorar la casa.
No hi va haver racó, incloent balcons, llar de foc i finestres, que no queden coberts per foquitos que dringaven frenèticament, gebrades, mitjons, i tota decoració sobrés per poder sentir inundat d'esperit nadalenc.
Tan bon punt sufoquessin el foc i no quedessin ruïnes en peu, ni ser amb vida, els bombers es arrabassaven la probable causa de l'incendi, mentre es duien a terme les investigacions pertinents. El cap de l'esquadró un home amb molta experiència, assegurava que tot hauria iniciat per un curt intern, dins de les entranyes de les parets, davant les condicions i l'edat de la instal · lació elèctrica. Però un jove bomber tenia serioses sospites sobre la qualitat de les sèries nadalenques, fetes a la Xina.

Comentaris

  • Es un relat d'experiència [Ofensiu]
    Rafaelmolero | 08-01-2013 | Valoració: 8

    Amb aquest relat veig que l'electricista amb experiència no hi havia trobat l'incident
    però aquell altre sabia que eren els llums més barats de la Xina. Per cert és interessant. Molt bé relatat. Enhorabona Rafael Molero Cruz

l´Autor

kurtis

1 Relats

2 Comentaris

397 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor