Desig i Plaer

Un relat de: Nsp
És de nit, estic a l'habitació a les fosques, amb insomni i sense res a fer. Decidit, el trucaré.
En un parell d'hores ja el tenia a casa, calent com una pizza recent feta, amb els seus millors ingredients i llesta per menjars-ela.
El faig passar. Jo porto un barnús de color verd, a sota encara conservo les meves calcetes verdes i el meu sostenidor de color negre amb detalls verds.
Ell porta els seus texans i la seva xupa. Va guapo, com sempre.
Me'l quedo mirant uns instants, em passen un milió d'idees pel cap, totes igual de satisfactòries.
Seiem al sofà, encenc la televisió tot i que en pocs minuts la deixem de mirar i ens centrem en nosaltres. Ens comencem a petonejar, suaument i amb sentiment.
Només veure'l hem fa entrar en calor, li trec la samarreta i seguim amb els petons. Ell hem mira amb desig, com si ja no aguantes més. Jo el faig anar lent, no m'agraden les presses.
M'estiro, ell es posa damunt meu. De fons se sent la televisió, hi ha ficat algun programa de comèdia. S'escolten els riures entre petó i petó. Els dos tenim els llavis humits, i potser alguna cosa més.
Lentament hem treu el barnús, hem quedo amb les calces i el sostenidor, per la cara que fa li deu semblar sexy. Hem sonrojo. No és el primer cop però suposo que mai havia estat tan excitada com ara. Ell amb la seva perfecta boca hem fa l'últim petó als llavis i va baixant, arriba al coll, jo hem moro de plaer. El deixo fer. Hem va fent lents, suaus però alhora apassionats petons pel voltant del coll, hi ha un moment que hem mossega. No sé quant més podré aguantar. Segueix baixant, els seus llavis ara es posicionen en l'escot. Es desvia cap a un pit, aixecant una mica el sostenidor hem xucla el pit dret, hem mira, hem torno a sonrojar i tanco els ulls. Me'ls deslliga, els llença lluny, més tard ja els buscarem. S'envà cap a l'altre pit i també me'l xucla.
Es para uns instants, hem mira i s'acosta a la meva orella, amb veu baixeta hem pregunta que si vol que segueixi. Jo amb un somriure estúpid li dic que si.
Arriba a la panxa, me la petoneja, fa l'acte de baixar, de sobrepassar les calces, li dic que no. Aquí no..
L'agafo de la mà i me l'enduc a l'habitació. La casa esta fosca i la televisió es queda encesa, ara mateix no ens importa. Ja hem arribat.
M'empeny amb delicadesa al llit. M'acomodo i hem relaxo. Aquest cop ell s'estira al meu costat i ens tornem a petonejar, aquest cop hi ha una cosa que canvia, els petons són apassionats, sensuals. Ens mosseguem el llavi i ara si, ens mirem amb mes desig que mai. Hem fico damunt seu, ara soc jo la que li petonejo el coll. S'encén, m'encenc. Cap dels dos pot més. Li trec els pantalons amb decisió i rapidesa. Ara els dos estem per igual. S'hem fica damunt, hem baixa les calces, quedo completament despullada. Jo també li trec els calçotets i es fica protecció. Ja estem llestos per gaudir un de l'altre, pell a pell.
M'introdueix el seu membre suaument, amb por de fer-me mal, esta rígid. Hem fa mal, però als pocs segons el mal marxa i comença el plaer. Fem l'amor. Ell sembla que ja esta apunt però vol que jo hi arribi. Hem corro.. Tinc un orgasme. Ell satisfet també es corre. Hem fa un peto als llavis i s'estira al meu costat. A estat una molt bona nit.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Nsp

1 Relats

0 Comentaris

604 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor