-CoSeS- Una nit de Nadal

Un relat de: TyPeDeF

Divendres vaig plorar. Bueno, plorar, plorar lo que s'entén per plorar no ben bé. No era un plor físic, no hi havia llàgrimes, no hi havia dolor, ni alegria... no hi havia res certament.

Simplement el fet de pensar en el moment, en la musica que sonava de fons, en la conversa que acabava de tenir, feia que la meva ment reaccionés d'aquella manera.

Només sonaven dos cançons que s'anaven repetint. Feia poc que me les havia baixat i em van suportar moltíssim. Eren d'una banda sonora. En aquell moment fora de l'habitació mon germà discutia amb móns pares i ma germana parlava de la col·locació de la taula.

Ara torna a sonar la primera cançó. Deu ser la setena vegada que l'escolto en quinze minuts, tampoc m'importa, m'agrada molt i ajuda al moment en el que em trobo.
No es que sigui una cançó trista, però te el seu punt de tranquil·litat mental o, nose com dir-ho. Tant és, total, crec que es inexplicable.

Me n'adono que els baixos de la cançó sonen força forts, però me la sua bastant. El simple fet de saber que això molesta a móns pares reafirma el meu amor per l'acidesa. Crec que es una de les nostres funcions durant una època; fer la vida impossible als pares. Me n'estic anant del tema, no passa res tot es relacionable i simplement estic descrivint el moment. No li voldria treure matisos.

Ara mateix son les 21:41. D'aquí poc suposo que trucaran a la porta i em diran que els convidats estan apunt de venir. No em faria res sopar sense convidats. Jo i la meva família.

Ara sona per setena vegada la segona cançó. No les penso parar, son impressionants. Aquesta ultima em recorda a les Gymnopedies de Debusy... s'hem fa estrany.

Bé, em sembla que me n'aniré a sopar, que sinó els convidats s'hem menjaran a mi.

M'ha agradat molt parlar amb tu. El simple fet de saber que ens tornarem a veure ja es prou per seguir escrivint.

Bona nit.

Comentaris

  • No esta malament[Ofensiu]
    Tecnomeritocràcia | 15-03-2005 | Valoració: 7

    De fet el objectiu del comentari es per preguntar, TypeDef, ets informàtic o informàtic en projecte ?

    Ho dic pel teu nom d'usuari, molt de llenguatge de programació...

    M'ha sorpres, gratament.

    fins ara

  • coses[Ofensiu]
    donablanca | 18-01-2005 | Valoració: 9

    ah el valoro, seguint la pauta no es pot posar mala nota

  • coses[Ofensiu]
    donablanca | 18-01-2005

    m'ha semblat molt real.esta ple de detalls.i te la ventatga que és breu

l´Autor

Foto de perfil de TyPeDeF

TyPeDeF

1 Relats

3 Comentaris

1277 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor