Cose Miguel, part 2

Un relat de: cousins

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Cose Miguel Part 2

Desprès del que va passar en Cose Miguel es va quedar sense "pil·las" però ell estava alegre perque havia passat a l'universitat i a la vegada una tristor li removia el "melindro". Estimats lectors, sabeu per què? Perque ja mai el "socotroco" li funcionaria i per tant va optar per una de dues opcions
1.S'escleteria els collons amb dues "predes" i amb ella donaria de menjar als porcs per que fessin unes bones sobrassades.
2.Es suïcidaria.
Sabeu quina opció va prendre, estimats lectors desconeguts...alhora coneguts? La de suïcidar-se llençant-se d'un precipici.
Ja era dalt la muntany més alta de la Serra de Tramuntana, al Puig Major quent darrera d'unes mates va sentir cantar un puput, el sorprengué veure una puta "vea" que forçava un geperut. Anant als nostres asumptes...just quan anava a llançar-se va veure la reina Sofia i "s'enrebenà" i així, en Cose Miguel tornà a ser un gran campió.
Fi...

Comentaris

  • oleeeeeeeeeeeeeeeeeee[Ofensiu]
    cousins | 08-09-2008 | Valoració: 10

    me cagon dei k soc de booooooooooo soc un deu des relats erotics a i una cosa mes aupa aletiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

l´Autor

cousins

1 Relats

1 Comentaris

715 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor