conte enrera

Un relat de: jpg

Conte enrera.-

Aquestes paraules normalment ens evoquen a enlairament de coet, o naus d'aquelles que cremem milers de litres de benzina o i costen milions de quartos perquè alguns volen saber si a Mart Venus o Plutó i ha aigua, mentre malmetem i embencinam l'aigua de la Terra. El conte enrera s'engega tant per iniciar com per finalitzar un esdeveniment, conte enrera durant les contraccions que ens porten a la vida, conte enrera esperant les darreres pulsacions que ens la treuen, conte enrera quan començan les classes, conte enrera a l'examen final quan se t'acaba el temps i has de presentar l'imprés amb el cor encongit. Conte enrera per entregar el projecta, conte enrera per acabar l'obra, i benvingut sia si ho aconsegueixes amb la satisfacció personal de haver-la portada a terme. Conte enrera cada cap d'any entre "confetti" copes de cava i vestits cars per una sola nit, quan tots ens proposem noves fites i gairebé tothom cau en els mateixos errors.
Quan comença el conte enrera de l'amor? en vaig demanar a mi mateix, després de meditar-ho en calma vaig arribar a la conclusió de que el conte enrera de l'amor comença quan ja no te creus les paraules de la parella, llavors es quan les hores estan contades.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

jpg

1 Relats

0 Comentaris

1097 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
entro de convidat en un món que fins al dia d'avui no puc dir que ni arribi a afició, escric quan en ve de gust i conto coses quotidianes, fets, pensaments o simplement el que hem passa pel cap, m'haureu de perdonar perquè segurament faré força faltes d'ortografia.

Últims relats de l'autor