Com cada nit..

Un relat de: Incansable_3

Com cada nit, abans de submergir-me en l'intens somni que m'evadeix de la rutina i em transporta fins a altra realitat (a la meva manera) començo les meves meditacions sobre sentiment que des de fa ja un temps duc amb mi incansablement per onsevulla. Parlo d'aquest sentiment del que molts humans gosem a dir que gaudim sense tot just entendre'l, no obstant és per això el major dels plaers, perquè encara que la dolenta sort et persegueixi en l'amor... quan belles són cadascuna de les llàgrimes que roden pel rostre d'un ésser enamorat!
Es tracta de l'amor, el mateix que tú m'has ensenyat amb cada petó, cada mirada, tots els versos de la teva indefinida boca i les carícies de les teves mans en el meu cos.
Si sabessis que mantinc els meus ulls oberts quan cau la nit per si al moment menys pensat em dormo i em perdo la teva impossible arribada al meu costat, creuries que estic boja, quan en realitat és altre d'aquests detalls absurds que provoquen els teus ulls verds, i que sens dubte sí em tronen boja.
Ara vigilo les hores pensant quina velocitat volgués que duguessin, com si es tractés d'alguna cosa a la meva elecció, per a d'aquesta manera suprimir cada minut sense tu i convertir en eternitat aquells en els que m'acompanyen les teves abraçades.
Traducció realitzada
I de nou, torno a aquesta nit en la qual medito i meditant trobada un plor, un plor turmentat a l'imaginar que no et tinc i que ja no haurà més dolces trobades.. i a la vora de la impotència decideixo cridar-te, escoltar-te i comprovar, com cada nit, que la teva veu encara calma els meus batecs.
No és aquesta la forma mes bella per a expressar-te l'amor que desitjo que entenguis, però si un dia un cor embriagat et va parlar d'un tot al teu costat.. pensa que va ser part d'aquestes coses que mai et dic i que no obstant això són tot en el que penso.
Potser no acabem el viatge de les nostres vides junts, potser solament sigui un amor de joventut que després fem burla d'ell o potser sigui el començament de la major història d'amor... però entre dubtes, l'única cosa que puc assegurar, és que les aigües d'aquest riu de la meva vida, ja no podran córrer sense recordar el teu nom.
Traducció realitzada
Totes les paraules són poques, però com cada nit, necessitava dedicar un temps a la persona que ha aconseguit fer de mi, algú especial i sobretot feliç, molt feliç.
Sapas? Si em fa por viure i no estimar, és perquè sé que el segon no s'acabarà.. T'estimo de la forma més profunda que puguis imaginar.



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Incansable_3

1 Relats

0 Comentaris

819 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Escriure, escoltar música.. Un somriure, un abraç, el silénci, la pau, la màgia de la nit i del despertar.
Un desembre de 1990 va naixer qui hui és una jove amant dels petits detalls.
Del País Valencià, amb sang lluïtadora i inconformista. Romantica.Pensant.
En cas de dir alguna cosa.. "Demà tornarà a surtir el sól"

Últims relats de l'autor