Coca-cola, una nova generació

Un relat de: marcelnaranja

COCA-COLA , UNA NOVA GENERACIÓ

A l'any 1979a un bosc de Perú, al cor d'un gran bosc es va construir una fàbrica de "COCA-COLA" on persuposadament es tindrien que haver fet aqueste begudes tan toxiques i refrescants.

Quan ja en duïen 1.000 es va parar la producció per culpa dun dels treballadors que es va tallar un braç per culpa duna de les màquines d'omplir botelles, es veu que l'aparell estava trencat , l'hi faltaven uns perns i unes gomes i per tant varen tancar la fàbrica per estar en mal estat. Però en aquella fàbrica hi passaven coses massa extranyes, des de desapareixer botelles fins a desapareixer empleats. Hi havia màquines que s'havien arribat a quedar sense glucosa, un component quimic essencial.
Quan venia un camió a portar vidons plens de glucosa, el camió es trobava destroçat, sense conductor i sense'ls vidons.
Abans de que parasin la producció, la gent s'enva començar a anar de la fàbrica(la gent estava espantada amb tots aquells casos d'asessinats i desaparicions...)i anar a buscar feina a una altra part de sud-amèrica.

Al final com faltava tanta gent i hi va passar aquell incident del braç, faltava tant de personal que el propietari va decidir tancar aquella maleïda fàbrica per a sempre, però hi va haveri gent que, per pura curiositat va decidir quedar-se un temps més a la maleïda fàbrica. Per suposat la gent que es va quedar allí va continuant treballant... la producció era baixa persuposat, 100 begudes per dia.
Cada vegada costava més aconseguir la glucosa ja que era més gent la que es negava a portar camions a la fàbrica per tots aquells accidents.
Però allí a la fàbrica i seguien pasant coses intrigants de veritat...

Es veu que per cada 100 begudes que es feien 2 estaven maleïdes, aveure no una d'aquelles maladiccions com surten als contes de piràmides i mòmies si una una maledicció d'una bruixa peruana, com hem dit avans cada 100 botelles n'hi havia 2 que estaven maleïdes, la maladicció feia que cada 100 botelles 2 surtisin amb pensaments i poguesin moure's i comunicar-se amb les altres.
La primera de totes va ser... "Juanita", Juanita ho va començar tot, es va instalar en un dels sistemes de ventilació i ella mateixa va anar esbrinant tot alló de la maladicció.
Ella fou la creadora de una nova generació junt amb unes altres 9 però varen decidir esperar a l'onzena beguda maleïda per començar aquella generació t'an "refrescant". Elles s'alimentaven de Glucosa per això a tots els problemes dels camions. Elles el que volien era poder apoderar-se de la fàbrica per això varen voler tapar el sistema de ventilació i així fer que els treballadorsno poguesin treballar amb comoditat i marxarse. La nova generació va continuar tapant els túnels de ventilació però aleshores va passar alló...








Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de marcelnaranja

marcelnaranja

1 Relats

0 Comentaris

619 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
la meva casa esta al cim duna muntaña de peru y magrada el xocolata

Últims relats de l'autor