Cabòries

Un relat de: ,hv,hb,jvjhjhl
No fa ni una setmana que ha començat l'estiu i ja et sents perduda. Avui t'has llevat tard perquè dissabte te'n vas anar a dormir a les quatre. Estàs neguitosa perquè demà sabràs si hi has entrat o no, si el curs que ve podràs estudiar el que voldràs o si hauràs de continuar dins l'espiral d'incerteses. Vas a rentar-te les dents i el pinzell, ja ressec per la calor. Acabes de pintar un munt de línies sense ordre ni sentit, amb colors blavosos, perquè totes les mescles et sortien d'aquests tons. En tot el dia no has sortit de casa. Tenies ganes de córrer o caminar per fora, però no t'has arribat a decidir per la falta d'acompanyant. Ta mare et recorda que havies dir que parleries amb algú per fer classes aquest estiu, i a més t'anuncia que ha decidit no acompanyar-te al curset i que per tant no hi podràs anar.
Quina set! L'aigua necessita glaçons per a satisfer-te, però més aviat el que vols és una flassada de glaçons per a tapar-te quan vagis a dormir. Avui no has parlat amb gairebé ningú pel mòbil, i et sents ben sola. Sí; enyores la fauna i la flora de l'institut, concretament els companys de classe. Mires les fotos d'ahir a la nit: pell encara ben blanca, contrastant amb la roba negra del concert. Encara no has anat a la platja ni saps quan hi aniràs, estàs massa capficada en les teves cabòries.
Ho estàs intentant, però... de moment sembla que aquest estiu serà igual que els altres. Sense feina a causa d'uns horaris complicats i capriciosos, devorant llibres estirada al llit durant les hores de més calor, cansada d'estar amb la família tot el dia, visites esporàdiques a la platja i la piscina, algun concert que et deixarà insatisfeta, estil de vida sedentari i antisocial per norma general... i què més?

Comentaris

  • ,hv,hb,jvjhjhl | 06-07-2016

    Gràcies pel comentari. Ara he vist que té algunes faltes d'ortografia. Això em passa per no revisar!

  • valoració[Ofensiu]
    Noia Targarina | 06-07-2016 | Valoració: 8

    M' agradat força el relat , esta molt bent explicat i semble que el visquis per què es el que passa cada estiu quan marxes de vacances i estudies trobes a falta la gent i parlar amb algú i et sents sol !!! es molt bonic esta amb la gent i parlar de tot!!!

l´Autor

Foto de perfil de ,hv,hb,jvjhjhl

,hv,hb,jvjhjhl

8 Relats

17 Comentaris

9064 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70