Article pel diari

Un relat de: Titina

Em trobo asseguda davant del meu ordinador, mastegant un xiclet insípid, encara que l'embolcall m'indica que és de maduixa. Haig d'escriure un article pel diari, però a hores d'ara, ja no tinc pressa. Ens trobem submergits en un món destinat a una mort imminent, on qualsevol intent de salvar-lo cau en una presa de la que no pot sortir. Potser tenim la solució davant dels nassos. Potser no la sabem veure. Però el meu esperit s'ha cansat de buscar i ja només veig el problema passar. Necessitem l'ajut d'una força externa. Una força que ens permeti crear un nou món sense ningú que ens faci entrebancar. Un nou món on començar des de zero amb la certesa de que amb els coneixements adquirits per la desgràcia serà millor que el que tenim. I, encara que pesi, i per més que miro el cel estrellat, demano a Déu l'ajuda necessària per fer forts a aquells éssers que habiten a altres mons semblants al nostre per oferir-nos les mans que ara ens fan falta. Però em quedo asseguda sense rebre cap resposta amb la sensació de que mai arribarà. I, sense cap mirament, la Kodda, la meva gateta persa de color marró, em desvia dels meus pensaments per oferir-me la seva pota com si m'entengués. I de sobte, em veig rodejada de felins disposats a donar-me un cop de mà i portar-me a un nou món més desitjable, com si d'un somni feliç es tractés, i com si gràcies al seu ajut poguéssim alçar el vol cap a una dimensió desconeguda, on no trobéssim les barreres i problemes actuals. Però torno a la realitat i miro la pantalla de l'ordinador per escriure l'article sobre la solució definitiva per salvar el món i me n'adono que els gats no tenen res a veure, que el problema el tenim aquí i es nostre. Que abans de marxar d'aquí, de la nostra terra, hauríem d'agafar el problema pel mànec, i que encara no es massa tard. Si tots col·laborem estem a temps per salvar-lo. La solució la tenim a les mans.


Titina / Lileta

Comentaris

  • Felicitats![Ofensiu]
    nuriagau | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Marina Ramírez Gallardo | 30-10-2008 | Valoració: 10

    Benvinguda a RC!
    T'he descobert avui i he vist que aquest és el teu unic relat aquí.
    A vegades sembla que és imposible però una vega hi penjis més, aquesta pàgina serà un lloc on ho pugis expresar tot.
    T'animo a que continuis, jo també tinc 14 anys :)

    Em tornaré a passar quan acabin els examens, un salut

    marina.

  • Benvinguda, avui t'he conegut. [Ofensiu]
    JOANPG | 30-10-2008 | Valoració: 10

    M'agrada rebre nous relataries i més si son joves com tu. Llegeixo el relat o el poema i per poc que hi vegi possibilitats de que es torni un bon escriptor, el 10 el té segur com a estímul per seguir publicant. Aquí, a RC, hi trobaràs molts companys per ajudar-te amb les seves critiques constructives i ja veuràs com, a pleret, vas enriquint-te, que és del que es tracta. Créixer com a persona i com a escriptora.

    Una forta encaixada de JOANPG.


  • A les mans i més....[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 30-10-2008 | Valoració: 10

    Crític i positiu. Jo he trobat positivitat. A vegades, també he pensat amb l'ajut extra-terrestre". I també, que encara podem fer quelcom per nosaltres mateixos. Suggereixes les mans (exterior), t'animo a continuar els camins de les mans i arribar al cor, a les emocions, a les il·lusions, als projectes, als reptes. Segur que tu, jo i molts més ens trobem.

  • ENDAVANT BIS[Ofensiu]
    nuriagau | 29-10-2008 | Valoració: 9

    Voldria deixar-te aquesta valoració per tal que t'animis a seguir penjant els teus relats en aquest web.

    T'expresses bé i crec que tens molta riquesa interior que necessita ser expressada.

    Endavant! Espero veure ben aviat un altre relat teu.

    Núria Gausachs i Cucala

Valoració mitja: 9.75

l´Autor

Foto de perfil de Titina

Titina

1 Relats

6 Comentaris

1025 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Nom: Cristina López
Data de Naixement: 18/07/1994
Población: Sant Boi de Llobregat
E-mail: titina_1994@hotmail.com

He conegut la plana a través de la meva cosina, la lileta.

Últims relats de l'autor