Argolles

Un relat de: Ita
Argolles

Tots restem a taula
i no veig ningú.
Gola avall, s’empassen
el bullit i les penes.
Muts de parla i d’ànima…
És curiós com la memòria
desempolsa el silenci
que perdura espès
covard, amarg, intacte…
any rera any.
És curiós
com encara revisc
aquella por.
En dies com avui
detesto recordar-la.

Comentaris

  • graàcies ita per visitar-me i[Ofensiu]
    joandemataro | 02-07-2011 | Valoració: 10

    comentar-me i felicitats pel poema i pel premi, realment és molt bo i desprèn molta força
    fins ben aviat
    una abraçada cordial
    joan

  • gràcies[Ofensiu]
    Ita | 06-06-2011

    Em sento molt agraïda per l'oportunitat que m'heu brindat amb aquest concurs i em fa molta il·llusió poder tenir a les mans aquest recull col·lectiu !!!! Mil gràcies !!!

  • Enhorabona![Ofensiu]

    Enhorabona!

    Aquest poema, presentat al “Concurs ARC de Poesia 2011. Poesia Social i de Denúncia”, ha estat seleccionat per formar part del recull que l'Associació de Relataires en Català publicarà dins la Col•lecció Relataires (Editorial Meteora).

    En breu ens posarem en contacte amb tu via correu electrònic.

    Gràcies per la teva col•laboració,

    Junta de l'ARC

  • Gràcies Anna[Ofensiu]
    Ita | 24-05-2011

    A l'igual que tu, t'agreixo el teu comentari. Sempre fa gràcia que algú et digui quelcom del que escrius i més si és agradable.
    Ja he près nota del teu correu , però ja he vist, pel que m'expliques que no sé massa més que tu ... ara no et pensis !

  • Precioses argolles[Ofensiu]
    Anna Rispau | 24-05-2011

    Hola Ita!!! Sóc l'Anna i en primer lloc t'escric perquè m'ha agradat molt el teu poema, té força i posa la pell de gallina.

    Pel que fa al teu comentari, moltíssimes gràcies!!! No m'ho mereixo perquèsóc molt nova fent Haikús i Tankes però m'han enganxat tant que me n'estic fent addicta.T'agraïré moltíssim tot el que em puguis explicar. jo m'he documentat i séque hi ha pugnes per la mètrica, el tema... a mi em cal recórrer un llarg camí per aprendre'n i tota ajuda és poca. Així que, aquí tens els meu correu 31670arf@comb.cat. Tot el que em vulguis i puguis dir i explicar serà molt ben rebut perquè agraeixo moltíssim tots els amics que m'ajudeu a construir aquests poemes que m'han robat l'ànima.
    Jo faig servir la mètric 5/7/5, tenint en compte que en català els versos femenins 8acabats en síil.laba àtona es compta una síl.laba menys,fins l'últimatònica. per tant, si tots els versos acben en paraules planes, l'haikú es transforma en 6/4/6...segueixo les normes clàssiques...
    En fi, nom'enrotllo més...
    MOLT BENVINGUDA A RELATS EN CATALÀ. euràs com els relataires són una gent encantadora amb un cor immens i que t'acollim amb els braços oberts de bat a bat. Anna.

  • Recordatori[Ofensiu]


    Gràcies per participar!

    Si la teva obra compleix amb els requisits bàsics d’aquesta convocatòria, pel que fa a temàtica i extensió, ja entra a formar part del conjunt de poemes que el grup BROU seleccionarà per ser musicats.

    Si també vols que el poema entri a la fase de selecció per ser editat en un poemari recull (recorda que es poden presentar un màxim de 2 poemes), dins la col•lecció Relataires de l’editorial Meteora, recorda que has d’enviar l’enllaç d’aquest lloc web on ha quedat penjat a l’adreça electrònica de l’ARC (associacio.relataires@gmail.com), i que la condició bàsica per poder participar en aquest nou llibre de l’Associació és ser-ne soci.

    Gràcies de nou!

    ARC

l´Autor

Foto de perfil de Ita

Ita

8 Relats

38 Comentaris

7315 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99