Antònia (o el somni d'una illa perduda) (Nàufrags i illes perdudes VI)

Un relat de: Gabriel Boloix Torres

Fregava les escales, com sempre, com cada dia. No havia tingut cap més altre opció.
De ben joveneta ja havia hagut de deixar els estudis i posar-se a treballar.
Després va conèixer el seu marit i més tard va parir cinc fills. Tota una vida al servei dels altres ignorant que dins el seu cor existia un jo intern amb sentiments, gustos i desitjos.
Els seus fills ja feia anys que estaven tots casats i el seu marit havia mort d'un infart als cinquanta anys. Des de llavors havia treballat de ‘xa-xa' domèstica. De fet, les Senyores de les cases n'estaven molt d'ella. Havia agafat confiança amb totes elles i fins i tot algunes d'elles li explicaven els seus problemes com aquell qui parla amb la millor amiga. Però ella seguia sentint que dins el seu cor tot no funcionava bé. Necessitava fer allò que tant de temps havia desitjat. Allò que tant havia somiat i que només havia sigut això, un somni. Els fills li deien: ‘Mama, no somiïs tant que no et servirà de res! Mama, tu mateixa…'de ilusión también se vive'!'
I ara ho tenia clar. Agafaria el primer bitllet d'avió i viatjaria a alguna d'aquelles illes perdudes que surten als catàlegs de les agències de viatges. Una illa amb algún nom impronunciable. Ara ho tenia clar, viatjaria a una illa perduda i s'hi estaria una bona temporadeta.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Gabriel Boloix Torres

Gabriel Boloix Torres

84 Relats

8 Comentaris

78032 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Agraïr a Relats en català que en seu dia publiqués tots aquests textos que vaig escriure ja fa molt de temps.

Agrair-te a tu lector-a que els estiguis llegint.
****
Vaig entrar per casualitat en aquest portal i vaig decidir la primera vegada, com si fos un joc penjar-hi algún text, ho vaig fer sota l'àlies de SRBOTO08.
****
En Gabriel ha publicat una dotzena de relats i poemes en llibres col·lectius, ha format part d'entitats literàries, ha guanyat algún que altre premi i també ha publicat alguna obra a nivell individual. També ha publicat sèries de poemes al portal literari www.Joescric.com

Vet aquí algunes de les meves pàgines:
http://naufragiobrer.blogspot.com
http://escritsdelfum.blogspot.com
http://illadelfum.blogspot.com
www.facebook.com/lilladgboloix

Salut i lletres!!!