Amunt i avall. I a dreta i esquerra.

Un relat de: darjeeling

Curiós quan et rentes les dents, oi?
Tu ets dels que mullen el raspall abans de posar-hi la pasta? La uses de menta, de mentol, de frescor-extremo-máxima-eficacia o blanqueador-antimachas- con papaya? O dels que han pensat en fer-ho amb nocilla o fins i tot posar-hi betum? Més aviat penso que a tu el que t'agrada es pitjar el tub pel mig i dies més tard tornar-hi aviam si s'ha produït una atmosfera de menta glaçadora i per postres tindrás frigopinguino.

Potser ets dels que es miren al mirall. Dels que s'apropen fins a veure's els pelets del nas o a apreciar tan encantador color d'ulls. D'aquells que es miren com les llàgrimes començen a fluir pels efectes del mentol. Dels que es veuen massa pàlids pel matí o dels que encara s'alçen de puntetes?

I utilitzes ''enguaje bucal''? D'aquell Listerine (ai, que no es poden dir marques!) que tot ho mata i a tothom mates amb l'alè a Reflex (vaja, altre cop) i de líquid per les frontisses? O dels de l'Oraldine vermell (segur que els senyors Listerine i Oraldine fan cançons junts), sempre amb la il·lusió de que hi creixesin micropetitssuisses i allò acabés tenint gust a maduixa?

Però el que de veritat sé, es que si tu ets el del frigopinguino, segur que t'hauria agradat utilitzar seda dental. Per deixar-la bruta en un calaixet i que vingués Tarzan confós per l'aspecte de liana selvàtica i li acabessis menjant. . .

el frigopié!


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

darjeeling

1 Relats

0 Comentaris

531 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor