Amor...

Un relat de: LASQIB

Encara que sembli estrany el que explicaré en aquest relat, no sé perquè la inspiració m'ha vingut de repent i m'he posat a escriure.
Sempre, sempre, arriba algú a la teva vida que te la fa veure d'una altre manera, d'una manera més...com ho podria dir? clara, et fa veure la vida d'una manera més clara. Suposo que tots necessitem trobar a aquesta persona, que ens faci sentir estimats, ens fa sentir importants, necessaris per una persona com a mínim...
Aquesta, aquesta és la persona que jo he trobat, que si no passa res, seguiré amb ell durant tota la meva vida i potser molta gent pensarà que exagero molt, que som massa joves per durar tan, jo no ho veig així, potser tinc 14 anys i ell en té 17, sí i que? Si ens estimem, si veiem possible un futur junts, ho podem intentar, i això va per totes les persones joves i no joves del món, si encara que us porteu molts anys de diferència, encara que sigueu joves, o massa vells, que penseu que no és possible passar tota la vida al costat de la persona que en aquest moment estimeu, us dic jo, que tot és possible, si us estimeu, si hi ha amor per part dels dos, ja teniu possibilitats, simplement s'ha d'aconseguir que la "xispa" que us fa estar junts no s'apagui mai.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

LASQIB

4 Relats

8 Comentaris

3884 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33