Alyosha I

Un relat de: Guinevere Wilks
Fúria, ràbia, essència fosca com mai eixia de mon cós, de mon cor, del meu pensament."

Podria en un instant haver trencat amb mes mans una roca, un mur de ferro.
Amb aquesta força maligna haver tombat l'arbre més alt, la fortalesa més sòlida.

Una paraula meva podria en un moment, amb un crit, haver trencat l'harmonia sencera del món, matat l'estima del cor dels amants. Un sospir, hauria apagat tota la llum del dia, espantat de tal forma la lluna i el sol, que tardarien segles en gosar asomar a distància del planeta.

Tanta era la ira encesa en mi, que haguera volgut morir en eixe precís instant, només per a no sentir la tensió que s'acumulava, com si de fum es tractara, poc a poc al meu voltant.

No hauria suficient oxigen en l'atmosfera per a jo poder respirar, m'observava com si hagués sigut expulsada de mon cós i s'haguera instal·lat en mon lloc un ésser monstruós, un geni de incontrolable força, tan irritat amb sí mateixa i amb el reste del món, que hauria dubtat poc en anul.lar tot lo que al seu voltant es trobava si en meves mans haguera estat possible.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Guinevere Wilks

Guinevere Wilks

22 Relats

0 Comentaris

5014 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
BIBLIOGRAFÍA


A l´any 1.990 escrigué “Bruixeries i “Dolça” a Hydra.



L´any 93 apareix "Nocturnitats " i altres contes curts.



L´any 95 finalitza “Bruixeries” i comença “Alyosha”



L´any 2002, a París, comença “Epístoles I”, que finalitzara a Cambridge l´any 2003.



Al 2006 viatja a Bucarest i Liest on l´inspira “La Sangre Dacia”.



Entre l´any 2007 i 2008 viatja a St. Peterburgo, Moscú, Estocolmo, Amsterdam i Dublin, començant “Quadern de viatjes”, encara inacabat i “Epístoles II” i "Terebint i Berneula"



L´any 2.009 visita Marroc amb la seva professora d´àrab, coincidint amb el Ramadam. L´idea de “Nuestras Mujeres” naix de la convivència amb la famíl.lia de Rimouh, composada principalment per dones. Les frecuentes visites a Almati i Astana i les experiències viscudes en aquestos llars inspiren "Capo".A principis de 2009 comença “Quinta Wakonda”, inspirada en la seva infantessa a Buenos Aires.