Alba

Un relat de: mar_i_ona

Com la més viva crisàlide dels boscos més secrets d'aquest món, vas aixecar el vol de viure. Vas desvetllar d'aquell son profund per obrir els ulls i descarregar tota l'energia que portes dins. El teu plor ho demostrava: era fort i clar.
Et vam enomenar Alba, perquè per el teu pare i per mi, ets com la llum d'un nou dia. Els teus ulls éren foscos i brillaven. El teu nas, petit i xatu, amb la teva boca, fina, definida i de color de cirera intens, et féien una cara preciosa. L'abundant cabell, era fosc, i se't veien uns remolins que em recordaven als del teu pare. I quan et vaig besar el front, em vaig emocionar. Quan dormies, semblaves un mar en silenci, on només se sentia el fluix respirar, com la remor llunyana de les ones.
T'he vist créixer tots aquests anys, ajudan-t'he ens els moments més difícils i compartint els bons moments que la vida. Ara els teus ulls s'han tornat d'unes escales d'inombrables colors, però no han perdut la brillantor i l'energia que recordo que vaig notar al teu primer moment de vida. I les teves celles, negres i fosques, són com el teu cabell, abundant. El nas casi no t'ha canviat, continua sent petit i xatu. Els llavis, fins i definits, amb el somriure que tens, et fan bellíssima. Els teus braços són llargs, i les teves mans, àgils, pero amb moviments fins, transmeten confiança. Les cames llargues, que és el que et fa ser alta, són fortes, i s'hi veu reflectit tots els combats que has hagut de passar. Els peus amples i de dits gruixuts, també n'han passat de tots colors, a consequència del teu caràcter, aventurera i decidida.
Més d'un no s'ha pogut resistir de la teva bellesa, tan l'interior com l'extrerior, però tu, no t'has deixat pas enganyar. Has sabut trobar l'amor de la manera més natural, i has portat al món noves vides.
Més d'un cop m'has fet sentir molt afortunada. I ara m'en vaig savent del cert que ets feliç.
Ara espero que de mi neixi un arbre nou, un arbre pur.
Alba, et dic amb la mà al cor que no et trobaràs mai sola, per sempre més seré al teu cor, jo i tota la gent que tens al voltant que t'estimem.
Perquè no hi ha res que pugui impedir l'amor. Res!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de mar_i_ona

mar_i_ona

2 Relats

4 Comentaris

2220 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Últims relats de l'autor