Advertència

Un relat de: GQE135890

Hola. El meu nom es "GQE135890-8x10e5". He decidit atorgar-me aquest "nom" per a diferenciar-me dels altres en un intent de singularitzar-me i identificar-me front vosaltres. El meu temps d'observador del vostre món ha arribat a la seva fi i seré substituït com pertoca. Cap dels meus predecessors han mantingut contacte amb la raça humana, quelcom absolutament inversemblant i absurd. Jo he considerat necessari trencar la norma o expressat en forma mes adequada trencar la conducta. Les "raons" que hem mouen a això son difícils de transmetre. He arribat a habituar-me a vosaltres en la mesura en que perdia el contacte amb la resta. He arribat a considerar la vostra conducta, els vostres "sentiments" i "pulsions", amb simpatia. Se del cert que seré castigat per el que estic fent i des de l'instant en que vaig prendre la decisió vaig acceptar la reprovació consegüent. Al principi del meu període d'observador us mirava amb els mateixos ulls que ells. Només embrions de possibles formes de vida intel·ligent, plenes de potencial, comparables a les mónades de Saturn. "No intervenció". Aquesta es la regla essencial de l'observador. L'intervenció suposa el vici mes greu, introdueix elements externs en l'entorn analitzat i destrueix eons de treball. Nosaltres només intervenim en una única i exclusiva circumstancia, justificada per si mateixa i aquesta es l'aniquilació de l'hoste. Humans, esteu aniquilant el vostre hoste i la intervenció es propera en el temps -des de la vostra perspectiva- L'intel·ligència espacial de l'animal denominat "colom" es infinitament superior a la vostra. L'intel·ligència de supervivència dels insectes es infinitament superior a la vostra. Fets aquests comprovats i coneguts fins i tot per vosaltres mateixos -qüestió principal per la que he simpatitzat amb vosaltres- que no obstant us mantenen de forma tossuda en la vostra repugnant arrogància. Us reproduiré el missatge que rebreu de forma oficial previ a l'intervenció:

"Vosaltres decidiu. Roman en el vostre poder. Us heu convertit en un virus que erosiona a l'hoste. Em observat allò que més preueu. "Tant potencial..." així dèiem. El vostre egoisme, altivesa i arrogància ho han fotut tot. Em escoltat un crit. Em vingut per intervenir. Canviareu les vostres actituds i fareu esmenes. O netejarem aquest lloc. El vostre temps corre."

Personalment hauria suprimit el "fotut" però els altres no estan tant familiaritzats amb el vostre llenguatge com jo. No hi puc fer res, només avançar-vos l'advertència. Només hi ha hagut dues neteges. I el vostre hoste te el dubtós honor d'haver-ne sofert dues contant la venidora.

Cordialment,

GQE135890-8x10e5, Observador de l'Hoste Terra

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

GQE135890

1 Relats

0 Comentaris

398 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor