Abans de un adéu

Un relat de: basko

Hola carinyu!
Només volia dir-te el que ja saps, però que no me'n cansaré mai de dir-ho. Que t'estimo molt i que no et vull perdre, perquè ara noto que t'estic perdent, i això em fa mal, i no puc continuar així, necessitava dir-ho. Ja se que jo per tu només he set un lio, com molts que has tingut. Però jo te arribat a estimar molt, i encara t'estimo.
Això no ho he fet mai amb ningú, però tampoc havia arribat mai a estimar tan a una persona com ara t'estimo a tu.
Sé que pensaràs que estic boja per escriure't tot això, com em vas dir amb el missatge aquell, però és el que sento per tu, estic bojament enamorada de tu, no se si ho havies notat ja.
Quan estic davant teu, et voldria dir tantes coses, però els nervis i la vergonya del que pensis de mi, és massa gran, i no em deixa. Només mirant-te jo ja tinc la meva felicitat, però estic més bé quan estic abrasada am tu, et sento el cor a bategar, i això em tranquil·litza. Però quan em diuen coses sobre tu, i els teus plans, em venen ganes de cridar, plorar, fer-me mal i acabar d'una vegada amb tot això. Jo ja no ser que fer, em llevo pensant amb tu, m'adormo somiant am tu, la meva vida ja no te sentit sense tu. Se que a tu t'agrada una altre i això em dona forces per seguir lluitant per el que estimo, a tu. Perquè ets el meu món, la meva vida, el que em dona les forces per seguir lluitant.
M'agradaria que tot tornes a ser com abans (fa unes setmanes). Ja se que això no pot ser, perquè tu no m'estimes. Però si algun dia tot això canvies, encara que ho dubto, doncs m'agradaria que m'ho diguessis. Perquè jo et seguiré estimant, perquè el que sento per tu és molt gran. Jo t'estimo i tu ho saps. Però si algun dia tu sentissis alguna cosa per mi, encara que és una mica difícil, doncs pensa que jo estaré aquí, esperant-te amb els braços oberts. Encara que per part teva s'hagi acabat tot, (o això és el que em penso) jo et continuaré estimant.
Adéu carinyu t'estimo molt, i mai t'oblidaré.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de basko

basko

6 Relats

9 Comentaris

5787 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
La meva descripció feta per un amic:


Ets una petitona de ullets blaus. Amb un pentinat curios, d'un costat t'han caigut i de l'altre tan crescut. Tens els llavis rosats i petitonets, que et fan una prexiosa boca, tb petitona km tu... xD jajaja
Ets una mica perra (x no dir mol...ejem), un pel poruga po generosa, no ets massa inteligenta xk no vols. Ara bé, ets massa humana, i les coses pude afecten masa. Ets orgullosa i saps estimar, ets bona amiga i extrovertida... (i aki em kedu) xk nuc k mes dirte... k ets mu bona noia! (tot i k no msplikes ls koses...)


silviacatalunya@hotmail.com