Una tarda de primavera

Un relat de: annah

El timbre de la porta va sonar.
Jo estava estirada al llit, escoltant música mentre llegia un llibre del meu autor preferit. Aquell llibre que tantes i tantes coses m'havia ensenyat i hi havia après.
A casa no hi havia ningú. Estava sola. Els pares havien marxat. La casa era totalment meva. Vaig baixar a obrir. Qui podia ser? Vaig mirar el rellotge: les cinc i vint. No sabia qui podia ser.
Vaig obrir la porta i, darrere d'ella va aparèixer ell. No m'ho podia creure. Què hi feia ell allà?
"Hola" va saludar i va esbossar un somriure dolç i a la vegada seductor.
De sobre el meu cor va començar a palpitar ràpidament. Era com si volgués sortir disparat ràpidament del meu pit.
Abans que jo pugues dir res, ell es va atansar a mi i va començar a parlar. La seva veu era dolça, molt dolça i serena. En sentir-la poc a poc em vaig anar calmant i el meu cor va tornar a moure's a una velocitat una mica més moderada.
"Et preguntaràs què estic fent aquí. Tu i jo som amics, però aquests últims temps en hem anat distanciant. Bé, tu no, jo. Tenia por. Tenia por d'estimar-te. Por que l'amor que et tinc fes que la nostre amistat es deteriorés. Però ara, pensant-ho fredament, crec que t'he de dir la veritat. T'estimo."
Després de pronunciar tot això, va somriure'm i va girar-se disposat a anar-se'n per on havia arribat.
A partir d'aquell moment, vaig deixar de pensar racionalment i vaig moure'm per impulsos. Forts impulsos guiats pels meus sentiments.
"Jo també t'estimo" vaig aconseguir pronunciar. Aleshores ell es va girar i em va mirar fixament als ulls. Em vaig estremir. Mai ningú m'havia mirat d'aquella manera. Mai. Aleshores ell va acostar-se a mi poc a poc. Van ser uns instants, però que a mi se'm van fer eterns.
Ja no estava ni nerviosa ni tranquil·la. Simplement vaig deixar de sentir.
Els nostres llavis finalment es van tocar i ens vam besar. Va ser un petó suau, lent i sobretot molt càlid.

Comentaris

  • una altra fan de JORDI SIERRA...?[Ofensiu]
    Capdelin | 31-12-2004

    com la Paika... que m´ha convençut de comprar-ne dos: "ràbia" i "adormit sobre els miralls"...

  • annah, suau...[Ofensiu]
    Capdelin | 13-12-2004 | Valoració: 10

    podies aprofitar el relat per convertir-lo en una descripció eròtica, passional, grollera, amb detalls sexuals crusos... així potser tindries més lectors interessats i vulgars... però, no; has sigut sincera, suau, delicada, usant les paraules amb delicadesa per no trencar la dolcesa de la situació.... fantàstic, annah... el teu breu relat... és com una melodia de Chopin... al piano, és clar!!! Muaaaaaà!!!